Emile Mpenza.
Volledig scherm
Emile Mpenza. © Jan De Meuleneir / Photo News

Na Scifo nu ook Mpenza's ontslagen bij noodlijdend Moeskroen, Jeunechamps nieuwe hoofdcoach

Belgisch voetbalStoelendans bij Moeskroen. Na coach Enzo Scifo zijn nu ook Mbo en Émile Mpenza de laan uitgestuurd. Zij waren respectievelijk als technisch directeur en assistent-trainer aan de slag bij de 1B-club. José Jeunechamps wordt de nieuwe T1, terwijl Philippe Saint-Jean Mbo Mpenza opvolgt als technisch directeur.

4 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Niet alle zogenaamde goede voetballers (wat bij velen fel overdreven werd zoals bij Scifo en Gert Verheyen) zijn daarom ook goede trainers !
 • LINDA TRIEST

  2 maanden geleden
  Het is niet omdat men goed kan voetballen dat men een goede trainer kan zijn, er komt veel meer bij kijken en ofdat Scifo dat kan dat valt te betwijfelen
 • andre van de wege

  2 maanden geleden
  ale drie goede voetballers maar als trainer zero.
 • Peter Knaap

  2 maanden geleden
  Dat kost meer dan rsz te betalen. Geld genoeg om ontslagen trainers te betalen.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Football Talk. Arsenal gaat, met bankzitter Sambi Lokonga, onderuit bij Everton - Bijna 60.000 euro boete voor Westerlo
  Voetbal

  Football Talk. Arsenal gaat, met bankzitter Sambi Lokonga, onderuit bij Everton - Bijna 60.000 euro boete voor Westerlo

  Arsenal heeft op speeldag vijftien in de Premier League met 2-1 verloren op het veld van Everton. Martin Oedegaard opende op slag van rust de score voor de Gunners in Goodison Park. Richarlison maakte in de 80e minuut gelijk, nadat hij eerder twee goals zag afgekeurd, en diep in de blessuretijd schonk Demarai Gray de thuisploeg drie punten. Bij de bezoekers kwam Albert Sambi Lokonga niet van de bank, net als vorige week op Manchester United (3-2 verlies). In het klassement blijft Arsenal zevende met 23 punten, twaalf minder dan leider Manchester City. Everton wipt naar de twaalfde plaats met 18 punten.