BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Na debacle met buitenspellijn gaan KBVB, Pro League en Eleven rond de tafel: “We moeten stoppen met naar elkaar te wijzen”

Belgisch voetbalIedereen op dezelfde lijn! Dat moet het uitgangspunt zijn van de vergadering die vandaag gepland staat tussen de KBVB, de Pro League en rechtenhouder Eleven. Afgelopen zondag kon volgens het Referee Department de buitenspellijn voor de VAR in Westerlo niet worden getrokken. Bij Eleven zijn ze niet gediend met die beschuldigende vinger.

11 reacties

 • Guy Van Severen

  4 maanden geleden
  Dit zijn 10 afleveringen van De Kampioenen waard ! En er mag gelachen worden !!!!
 • Dirk BERX

  4 maanden geleden
  Een los idee: waarom neemt het referee departement de rol van de VAR niet over, als zij toch de waarheid te koop hebben ? Dat zijn 9 matchen per week aan 2 uur per stuk wat overeenkomt met 18 uur werken per week. Bovendien zit de VAR nu op één plaats, terwijl dit vroeger op verschillende plaatsen was.
 • marianne heerwegh

  4 maanden geleden
  Ik zou de scheidsrechters aanbevelen een paar weken de ploegen hun eigen wedstrijden te fluiten. Hun spelers en trainer kennen het allemaal beter, dus als ze het eens een paar weken zelf oplossen !
 • Jean Donny

  4 maanden geleden
  Vroeger met 3 onder betaald om wedstrijd te leiden nu met 7 goed vergoed en camera ondersteuning en nog lukt het niet om het beter te doen!
 • willem merken

  4 maanden geleden
  Waarom zitten ze nu samen ? Om hun eigen postjes veilig te stellen?