Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na deal met Veljkovic: vier extra speurders op operatie ‘Propere Handen’ ingezet

Belgisch voetbalDe gerechtelijke politie gaat extra speurders inzetten op de operatie ‘Propere Handen’, het onderzoek naar het voetbalschandaal in de Belgische competitie. Vanaf 1 december komen er vier mensen bij, meldt VTM NIEUWS. 

3 reacties

 • François Nuyts

  4 jaar geleden
  Waarom geloof ik niet in een dergelijk "oplossing" . Wat gaat hij zeggen , wie gaat hij noemen en wie gaat weten of hij al dan niet de waarheid spreekt en dat hij alles uit de doeken doet .
 • José Gonzales

  4 jaar geleden
  Wa een luxe het gerecht is duidelijk geen haar beter!
 • Guy Dupont

  4 jaar geleden
  Mooie deal voor hem. Ik vrees alleen dat er nu grote verwachtingen (te grote) zijn, bij de speurders die mogelijk niet of weinig zullen worden in gelost....? Alles top op de bodem heb ik twijfels over. Er zullen zeker (weer) wat grote belangen mee gemoeid zijn die het potje zullen dichthouden.
 1. Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo
  Cercle Brugge

  Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo

  Cercle Brugge lanceerde vandaag zijn nieuw logo. Exact om 12.12 uur, een symbolische verwijzing naar het stamnummer. Na het succesrijke seizoen dat op een tiende plaats werd afgesloten, het beste resultaat sinds de terugkeer in 1A vier jaar geleden, vonden ze bij de Vereniging dat het de hoogste tijd was geworden om de groeiende ambities ook door middel van een doorgedreven rebranding tot uiting te laten komen. Het nieuwe logo is niet enkel ‘future proof’, het moet gelden als een frisse versie van de filosofie van groen-zwart mét het grootste respect voor de 123-jarige geschiedenis.