Charly Musonda Jr. op training bij Zulte Waregem.
Volledig scherm
Charly Musonda Jr. op training bij Zulte Waregem. © PhotoNews

Musonda Jr. verklaart waarom hij niet meer kwam opdagen bij Zulte Waregem en zegt “optimistisch” te zijn: “Met paar ploegen in gesprek”

Belgisch voetbal“Ik ben nooit verdwenen.” Charly Musonda Jr. zegt dat hij niet plots zonder enige reden wegbleef van de trainingen bij Zulte Waregem. Het voormalige toptalent, 25 intussen, geeft aan dat hij een voetblessure had opgelopen en geen risico’s wilde nemen. “Dat heb ik zo ook tegen de trainer gezegd.”

13 reacties

 • Franky Malfliet

  5 maanden geleden
  Ze spreken tegenwoordig snel over toptalent en ruwe diamanten
 • Paul apers

  5 maanden geleden
  Heeft het al hoog in zijn bolleke en nog niks bewezen
 • Albert de Lovendeghem

  5 maanden geleden
  Veel onrespectvolle reacties, hoofdzakelijk van Brugge supporters. Niemand moet plezant zijn omdat iemand terugvecht na een zware blessure.
 • patick baeck

  5 maanden geleden
  Probeer eerst eens topfit te geraken en een seizoen blessure vrij mee te draaien, en dat kan in België het best denk ik. Daarna kan je nog altijd naar het buitenland.
 • Frank Waeghe

  5 maanden geleden
  Dat men in dit soort spelers nog tijd en geld wil steken. Er loopt genoeg talent rond dat een kans verdient.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. RECONSTRUCTIE. Zorgen contractperikelen Martínez voor nieuwe soap? Zo heftig verliep WK 2002 met Waseige: van chaos op luchthaven tot zelfs persboycot
  PREMIUM
  Rode Duivels
  2

  RECONSTRUC­TIE. Zorgen contractpe­ri­ke­len Martínez voor nieuwe soap? Zo heftig verliep WK 2002 met Waseige: van chaos op luchthaven tot zelfs persboycot

  Bondscoach Roberto Martínez weet nog niet of hij zijn na het WK aflopend contract verlengd ziet of niet. Is een nieuwe soap in de maak? Op het WK 2002 zorgden contractperikelen rond Robert Waseige voor chaos bij het vertrek en zou het toernooi turbulent verlopen met zelfs een persboycot. Een reconstructie.