Spilfiguur Mogi Bayat is onder aanhoudingsbevel geplaatst.
Volledig scherm
Spilfiguur Mogi Bayat is onder aanhoudingsbevel geplaatst. © Photo News.

Mogi Bayat onder aanhoudingsbevel geplaatst, ook makelaars Veljkovic en Mejjati en ex-advocaat Anderlecht Lauren Denis blijven aangehouden

De aanhouding van spelersmakelaar Mogi Bayat is deze nacht bevestigd door de Tongerse onderzoeksrechter. Volgens zijn advocaten gaat het "enkel om witwassen". Ook de ex-advocaat van Anderlecht, Laurent Denis, is in de loop van de nacht aangehouden voor witwaspraktijken, net als makelaar Karim Mejjati. Makelaar Dejan Veljkovic wordt dan weer verdacht van deelname aan een criminele organisatie, witwassen en omkoping. Dat bevestigden de respectievelijke advocaten van alle verdachten in de loop van de nacht bij het verlaten van het gerechtsgebouw in Tongeren. 

46 reacties

 • diane colman

  4 jaar geleden
  Wat een vuil boeltje.... en er is zeker veel geld mee gemoeid want al die top advocaten komen in actie.... Ik hoop dat de zaak door TOP Boekhouders zal worden nagezien die speurwerk zullen moeten verrichten.
 • Jos Theys

  4 jaar geleden
  Weet er iemand iets over de journalisten die aangehouden zouden zijn geweest? Wie, wat, hoe-vragen zijn niet beantwoord. Zijn zij de enigen die recht hebben op privacy?
 • marc germeau

  4 jaar geleden
  Een beetje medelijden met Veljkovic want die is nu hopeloos. Wedstrijden arrangeren en dan KVM toch in 1B, en vervolgens den bak in, het moet je maar overkomen
 • Marc Ledure

  4 jaar geleden
  Wifried Vanden Berg, Wat vind daar raar aan dat Anderlecht er weer tussen zit???. Ze zijn er toch voor gekend om zwart geld te gebruiken. Hoeveel REF's hebben ze niet uitgekocht om kampioen te spelen??? Vraag het eens aan den tot van de REF's Verbist --- Gumienny - J. Vandevelde.
 • Leon Mertens

  4 jaar geleden
  RSCA zal wel uit de storm blijven Coucke en huisvriend Bayat zullen daar wel voor zorgen en tiens Hein zit ook bij Bayat heeft hij geen cadeaus gekregen ?
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.