Hervé Koffi.
Volledig scherm
Hervé Koffi. © BELGA

Moeskroen gaat naar Club voor 1 punt,
Koffi: “Ze verzekeren ons dat licentieproblemen hier een gewoonte zijn”

Belgisch VoetbalMoeskroen heeft aan een punt tegen leider Club Brugge genoeg om de 17de plaats veilig te stellen. Maar makkelijk wordt dat uiteraard allerminst. Zeker met de licentieperikelen in het achterhoofd. Al lijken ze daar bij de top van de club niet echt van wakker te liggen. “We moeten ons geen zorgen maken omdat de club niet meteen haar licentie heeft gekregen, dat is hier een gewoonte.”

8 reacties

 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  5 - 0 voor Club
 • patrik vandepitte

  1 maand geleden
  gaan weer een muur optrekken en hopen op die enkele counters
 • Pierre Van Der Elst

  1 maand geleden
  ik heb moeskroen gewonnen gezet op scoore ze staan 1-12dus kunnen we iets verdienen.
 • Dirk Vantomme

  1 maand geleden
  3-0 club.
 • jo verstraelen

  1 maand geleden
  Club kan Moeskroen niet missen om hun overtollige spelers te dumpen. Moeskroen gaat dan ook met 2 vingers in de neus winnen.
 1. Onze punten na Genk-Anderlecht: verschillende gevestigde waarden geven niet thuis
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  4

  Onze punten na Gen­k-Anderlecht: verschil­len­de gevestigde waarden geven niet thuis

  Een billijke puntendeling: meer zat er niet in voor Racing Genk en Anderlecht. Beide ploegen kenden enkele opflakkeringen, maar moesten vrede nemen met 1-1. Bij Genk stond “fenomeen” Paul Onuachu weer op eenzame hoogte, terwijl Anderlecht vooral leunde op enkele jonge snaken en de onverzettelijkheid van Josh Cullen. Opvallend: enkele gevestigde waarden bij beide ploegen gaven vanavond dan weer niet thuis. Ontdek de beoordelingen in onze spelersrapporten.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 3. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend