Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Michael Verschueren, in de rug van de hoofdrolspelers van UEFA, van de BeNe-Liga én van Anderlecht: “Juve-baas Agnelli vindt Anderlecht en Club nog steeds leuke affiches”

Belgisch voetbalHet gezicht van de B-aandeelhouders van Anderlecht wilde een interview toestaan, “maar niet om de club in brand te steken”. De prominente activist in de diverse comités van UEFA wilde een interview toestaan veeleer “om toelichting te geven bij de positie van België in het Europees voetbal”. Michael Verschueren (50): “Blijven we echt in dit landje? Met de centjes van de Jupiler Pro League?”

19 reacties

 • Koert Vynckier

  9 maanden geleden
  Hopelijk wordt Anderlecht weer de grote club van weleer. Als we terug een beetje meer willen meetellen in Europa gaan we nog grote clubs nodig hebben. Genk is een vraagteken eens Onuachu verkocht. Antwerp moet nog groeien, hopelijk een klein wonder tegen de Rangers. Alleen Club is niet helemaal kansloos in een Champions League. Standard? Anderlecht? Oostende? De 5 tickets voor de JPL zijn er toch 1 of 2 te veel. Met 7 tickets in een BeNeLiga heb je wel genoeg ploegen die wat kunnen betekenen.
 • Dominique ROSIER

  9 maanden geleden
  Menselijk:mooi en eerlijk dat de heer Verschueren verklaart dat er teveel risico genomen is in het transferbeleid van RSCA.Wat als Mhr Coucke het wat rustiger-evolutie en geen revolutie- aan had gedaan?:niet direct kampioen.. ok.Een constructief bestaansmodel met het oog op een BeNe-league is nu de toekomst van RSCA, en trouwens is een BeNe-league de engie oplossing willen deze 2 voetballanden niet verder wegkwijnen.
 • robert dp

  9 maanden geleden
  RSCA is eindelijk op de goeie weg. De brol die deze week uitgebracht werd voor FF is al lang gekend, dat is de toestand op 30/6/2020. De balans is nog niet neergelegd, mar de schade is gekend. Vanaf 1/7/2020 is RSCA aan het saneren en hoe! Dat is absoluut nodig voor we weer naar de top kunnen. Ondertussen doen bestuur en Kompany hun best met jeugd en zeer goede scouting.
 • ronny wenselaers

  9 maanden geleden
  Mijnheer , werk eerst de schulden weg . Want volgens de regels , zou U zelf moeten zakken . Of is dit enkel voor de kleine ploegjes ? Zoals overal de grote mogen alles .
 • Benoit Defillefagne

  9 maanden geleden
  Wat heeft die al bewezen buiten zoon van ... zoals zoveel zoontjes van.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.