Antwerp-voorzitter Paul Gheysens.
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerp-voorzitter Paul Gheysens. © Photo News

Met dank aan suikeroom Paul Gheysens: Antwerp evolueert razendsnel van stuurloos wrak naar topclub

Belgisch voetbalGeen eigenaar in het Belgisch voetbal stak de voorbije jaren zoveel geld in een club als Paul Gheysens in Antwerp. Hij vernieuwde het stadion. Stelde een kern samen die stevig rendement biedt, zeker in vergelijking met Anderlecht of Standard. En het stamnummer één zal alleen maar groeien de komende jaren.

3 reacties

 • eric de baene

  1 maand geleden
  Ze speelden veel beter en mooier aanvallend voetbal ten tijde van Leko !
 • marc van de poel

  1 maand geleden
  Er is nog werk aan de winkel, maar ze zijn inderdaad op de goeie weg. Hopelijk blijft Gheysens nog lang op de Bosuil hangen. Indien hij vertrekt, zie ik Antwerp snel degraderen wegens faillissement. Want als Paul zijn centen terugvraagt, hebben ze een groot probleem.
 • Walter Verdonk

  1 maand geleden
  Veel dank aan Paul Gheysens dat hij ons geliefde en geweldige club gered heeft en het stamnummer 1 weer brengt waar het thuis hoort nl.aan de top van het Belgische voetbal en dit met de beste supporters van het land.Duizend keer bedankt!
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01