Het contrast kan moeilijk groter: Mignolet schreeuwt het uit, terwijl Vertonghen en co balen als een stekker.
Volledig scherm
Het contrast kan moeilijk groter: Mignolet schreeuwt het uit, terwijl Vertonghen en co balen als een stekker. © Photonews
Anderlecht AND
0
EINDE
1
Club Brugge CLU
 • Casper Nielsen Goal 69'

Met dank aan een weer onklopbare Mignolet en een flits van Vanaken: Club Brugge wint kraker op Anderlecht, dat meer verdiende

Jupiler Pro LeagueEén coup de génie van Hans Vanaken én opnieuw een fantastische Simon Mignolet volstonden voor de drie punten. Ondanks stevig verweer van Anderlecht en een late rode kaart voor Abakar Sylla won Club de topper in het Lotto Park met het kleinste verschil.

126 reacties

 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Bij RSCA is het blijkbaar altijd de schuld van een ander als ze verliezen. Sorry maar een Calimerocomplex is echt niet nodig. RSCA heeft echt wel een goede wedstrijd gespeeld doch Club heeft ook heel wat kansen gehad die ze de nek hebben omgewrongen en puur op balbezit was Brugge baas in Brussel. Het is trouwens al 17 matchen geleden dat RSCA nog eens kon winnen van Club. Dat zegt ook al heel veel natuurlijk.
 • Frederik Jansens

  4 maanden geleden
  Zelfs Kompany deed het beter dan Mazzu. Dat zegt genoeg.
 • Frederik Jansens

  4 maanden geleden
  Mazzu buiten, kent er niets van.
 • dirk van den broecke

  4 maanden geleden
  die mignolet is zeker geen wereldkeerper , heeft gewoon het geluk dat hij groot is zoals courtois , en zich lang kan uitrekken daardoor , heeft niets met kwaliteit te maken , is een doordeweekse lange wapper , met een dikke nek
 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  Op die foto kan men niet echt uitmaken of die grabbel bal achter de lijn is. Die moet trouwens volledig achter de lijn zijn voor een doelpunt. Vanuit die hoek bekeken heb je optisch bedrog. Verder moet men de beweging van de bal beoordelen. Dat kan niet op een statisch beeld.
 1. KIJK. Heisa rond Belgische arbitrage houdt maar niet op: ook deze fases leidden tot consternatie
  Belgisch voetbal
  12

  KIJK. Heisa rond Belgische arbitrage houdt maar niet op: ook deze fases leidden tot consterna­tie

  De Belgische arbitrage krijgt het opnieuw hard te verduren. In de inhaalmatch in de Jupiler Pro League tussen Eupen en Genk werd een goal van de thuisploeg volgens Genk-coach Wouter Vrancken “onterecht afgekeurd”, terwijl Antwerp-aanvoerder Toby Alderweireld na de verloren heenmatch van de halve finales van de Croky Cup tegen Union zelfs zei dat het "12 tegen 11 was”, daarmee verwijzend naar het optreden van scheidsrechter Jonathan Lardot. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat er heel veel heisa was over scheidsrechterlijke beslissingen, zo tonen de beelden aan.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.