BELGA
Volledig scherm
© BELGA
1
EINDE
2
 • Raphael Holzhauser 52'
 • Sandy Walsh 90'
 • Ferdy Druijf 90'+4'

Mechelen buigt in extremis achterstand om na omstreden doelpunt Druijf

Jupiler Pro LeagueDrie dagen nadat KV Mechelen Beerschot uit de beker knikkerde, verkochten de Kakkers de Ratten ook een geweldige opdoffer in competitieverband. De thuisploeg leek lang af te steven op een krappe 1-0 zege, maar in de absolute slotfase keerden de bezoekers die situatie nog helemaal om. Walsh en Druijf bezorgden KV een delirium. Bij Beerschot waren ze ontstemd over mogelijk buitenspel bij de winning goal.

12 reacties

 • Erik Bervoets

  2 maanden geleden
  Visser probeert Mechelen altijd punten af te pakken. Tijd om die man te wraken.
 • frankie bressinck

  2 maanden geleden
  Wat staat die lijnrechter daar te doen? Iedereen ziet dat het buitenspel is maar hij niet! Die rekent op de VAR? Zo kan iedereen lijnrechter spelen!!
 • Mie Van Gestel

  2 maanden geleden
  Juist als sommige supporters(indien aanwezig)enkele minuten voor het einde van de match het stadion verlaten,was de var al in het pakken voor de wedstrijd afgefloten was.
 • Denis Van den broeck

  2 maanden geleden
  Verdient voor Mechelen zeker !!!
 • jan pootemans

  2 maanden geleden
  Correcte winnaar.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal