Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
0
EINDE
1
KAA Gent GNT
 • Hugo Cuypers Goal 69'

Mazzu beseft dat Anderlecht na derde nederlaag in één week aan bezinning toe is, maar: “Vertonghen gaat ons présence bijbrengen”

Jupiler Pro LeagueZo creatief Anderlecht zich de voorbije dagen toonde op de transfermarkt, zo inspiratieloos voetbalde het tegen AA Gent. De Buffalo’s wonnen verdiend met het kleinste verschil, 0-1. De kloof met Antwerp bedraagt al negen punten voor paars-wit.

68 reacties

 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Wat schiet er nog over van het eens zo fiere anderlecht? Toch niks? Ze zijn verwaterd tot een middenmotor. De huidige trainer mag al beginnen vrezen voor zijn job. Maar de mauves kunnen dan misschien Clement aantrekken he, die ligt ginder in Monaco ook bijna buiten….
 • guy raeymakers

  3 maanden geleden
  Ik heb best wel respect voor RSCA als FCB supporter dat ze met zoveel eigen jeugd spelen en denk dat Jan Vertongen ze veel kan bijbrengen want het zou goed zijn als ook RSCA terug naar hun oude niveau gaat kan enkel belgishe competitie en voetballers beter maken
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Super! En Hein is een toptrainer, tot spijt van de vele haters. Maar je hebt alleen veel haters als je belangrijk bent
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  Wel respect voor de vele jonkies uit de eigen jeugdopleiding waarmee RSCA speelt maar jammer genoeg voor die jongens tellen enkel resultaten bij een topclub. Die zullen er wel komen maar het mag toch niet te lang duren. Zolang het maar niet tegen Club is 😊.
 • Augustin Berghmans

  3 maanden geleden
  Anderlecht altijd beter met Trebel ook in het begin met Kompany en Vercauteren.