Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Cercle Brugge CER
1
EINDE
0
Anderlecht AND
 • 75' Goal Louis Torres

Matig en tienkoppig Anderlecht lijdt al na twee speeldagen eerste nederlaag: gretig Cercle te sterk voor paars-wit

Jupiler Pro LeagueEerste nederlaag voor Anderlecht en Felice Mazzu. Een tienkoppig, maar vooral matig paars-wit voetbalde nauwelijks een kans bij elkaar en ging terecht onderuit bij Cercle: 1-0. Geen ideale voorbereiding voor de Conference League, die er donderdag aan komt.

40 reacties

 • kurt mannaert

  2 maanden geleden
  Met een verdediger als Hoedt die de 100m loopt in 5min10sec mag je niet meer verwachten.
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Vechtlust en duelkracht zit er nog steeds niet in.
 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  Proficiat voor de meer dan verdiende overwinning tegen de zogezegde wereldploeg 🟩⬛. Well done Cercle 👍
 • jozef frath

  2 maanden geleden
  Union moet lachen, Mazzu's overstap is gelukt.
 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  Mooie en verdiende overwinning van Cercle. En Anderlecht ? Tja ...just hetzelfde van vorig jaar en de seizoenen ervoor. Ze gaan spelen voor plaatsje 4 of 5 ..ze zijn te plat !
 1. Ekkelenkamp, vrijdag tegen jonge Rode Duivels, maar vooral ook in goede doen bij Antwerp: “Je merkt dat onze prestaties veel losmaken”
  Antwerp

  Ekkelen­kamp, vrijdag tegen jonge Rode Duivels, maar vooral ook in goede doen bij Antwerp: “Je merkt dat onze prestaties veel losmaken”

  Jurgen Ekkelenkamp kon zich een beter begin bij zijn nieuwe club Antwerp niet wensen. De 22-jarige Nederlandse middenvelder, die vorige maand overkwam van het Duitse Hertha Berlijn, is direct een belangrijke waarde in het elftal van trainer Mark van Bommel. Met vier assists in zijn eerste zes duels heeft Ekkelenkamp een flink aandeel in de goede competitiestart van de club.
 1. “Gouden duo is hierboven herenigd”: supporters, ex-spelers en ex-trainers brengen aan Lotto Park laatste groet aan Michel Verschueren
  Play
  Belgisch voetbal
  1

  “Gouden duo is hierboven herenigd”: supporters, ex-spe­lers en ex-trai­ners brengen aan Lotto Park laatste groet aan Michel Verschue­ren

  Aan het Lotto Park, het stadion van Anderlecht, brachten supporters een laatste groet aan Michel Verschueren. De oud-manager van paars-wit overleed afgelopen woensdag op 91-jarige leeftijd. Zijn kist stond vandaag opgesteld aan de ingang van tribune 4 aan het Lindenplein. De aanwezigen betuigden hun medeleven aan Michael Verschueren. Ook enkele ex-spelers en ex-trainers, onder wie Georges Leekens, waren aanwezig. “Michel was vooruitstrevend, een man met ideeën. Hardwerkend, professioneel en ver voor op zijn tijd. Hij ging voor zijn club door het vuur. Het gouden duo is hierboven herenigd, met Verschueren en Constant Vanden Stock.”