Volledig scherm
© FB en Photonews

Marija Bogojevska: de vriendin van Veljkovic die hem met Servische bankrekening hielp geld wit te wassen

Belgisch voetbalOok de vriendin van makelaar Dejan Veljkovic speelde volgens Het Nieuwsblad een rol in de matchfixing en witwaspraktijken in het Belgische voetbal. De Antwerpse Marija Bogojevska zou in Belgrado een bankrekening hebben geopend om zwart geld van haar vriend te zuiveren. Eerst zonder de foute intenties van de makelaar te kennen, maar even later viel toch haar frank. 

 1. Football Talk. Doku verliest met Rennes - Can test positief op corona
  Belgisch voetbal

  Football Talk. Doku verliest met Rennes - Can test positief op corona

  Stuttgart en Keulen hebben 1-1 gelijkgespeeld op de vijfde speeldag in de Bundesliga. Orel Mangala trof al na 23 seconden raak voor Stuttgart, na enkele mooie combinaties van de thuisploeg. De belofte-international plaatste de bal van buiten de zestienmeter in de winkelhaak. Nadien knokte Keulen, met Sebastiaan Bornauw 90 minuten op het veld, zich terug in de wedstrijd. Sebastian Andersson werd neergehaald in het strafschopgebied, de Zweed (23.) zette zelf de strafschop om. Keulen, 16e met twee punten, kon al 15 wedstrijden op rij niet meer winnen. Stuttgart staat op de vierde plaats met acht punten.
 2. Volleybalcoach Vande Broek geeft advies aan Kompany: “Het is een grote misvatting dat Vincent als coach nog in z’n kinderschoenen zou staan”
  PREMIUM
  Anderlecht

  Volleybal­coach Vande Broek geeft advies aan Kompany: “Het is een grote misvatting dat Vincent als coach nog in z’n kinder­schoe­nen zou staan”

  Hij mag dan al ‘The Professor’ heten en houder zijn van een eredoctoraat in Manchester, toch blijkt Vincent Kompany (34) niet te beroerd om zich in het echte leven te laten bijstaan door een échte hoogleraar: Gert Vande Broek (53), die naam maakte in het volleybal. “Het is een grote misvatting dat Vincent als coach nog in z’n kinderschoenen zou staan.”