Links: De Ketelaere wilde Lang meteen na z'n doelpunt omhelzen, maar daar had de Nederlander aanvankelijk geen trek in. Rechts: Marco van Basten op archiefbeeld.
Volledig scherm
Links: De Ketelaere wilde Lang meteen na z'n doelpunt omhelzen, maar daar had de Nederlander aanvankelijk geen trek in. Rechts: Marco van Basten op archiefbeeld. © Photo News/REUTERS

Marco van Basten stelt zich in Nederlandse talkshow vragen bij manier van vieren Noa Lang: “Dat is niet goed”

Belgisch voetbalNoa Lang (22) was gisteren nog eens van goudwaarde voor Club Brugge met een doelpunt en een assist in de topper tegen Racing Genk. Ook in Nederland hebben ze het gezien, al was tv-analist Marco van Basten niet zo positief over de manier waarop Lang z'n goal vierde.

45 reacties

 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Welke doelpunten heeft FCB gekregen? 't is altijd iets, nu was het Genk dan was het de scheidsrechter of de Var maar de drie doelpunten zijn er gekomen door de inzet van FCB en niet door Genk. Als Van den Brom zijn manschappen bij een 2-1 niet kan laten spelen om winst binnen te halen stuur hem dan maar de landsgrens over. Welke club stoot zich nu tweemaal aan dezelfde steen? Genk natuurlijk om Van Den Brom terug te halen.FCB heeft verdiend gewonnen zonder steun van de Scheidsrechter of Var.
 • Christian Deckers

  2 maanden geleden
  Je noemt daar wel een paar goeie Nederlanders Augustin, maar je vergeet Bergkamp: die was op vele aspecten van het totale spelletje zelfs béter dan Cruyff en is zonder concurrentie Oranje's 2de beste aller tijden. Maar nu hebben we het al over fenomenale spelers, terwijl het eigenlijk moest gaan over Lang. Past ergens niet samen in 1 tekst. Lang is niet slecht, dat is het ongeveer.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Als Lang en Van Basten samen zouden spelen, dan mocht hij nog niet eens Marco's schoenen kuisen.Die was 10x beter en had een neus voor doelpunten, zowel bij Ajax, AC Milan en Oranje.Misschien wel de 2de beste Nederlander na Cruyff.En dan waren er ook nog mannen als Rensenbrink, Geels, Rep, Kluivert, Rijkaard.Daartegen komt Lang veel te kort als voetballer en als mens.
 • Tom De Ketelaere

  2 maanden geleden
  Geen slechte voetballer maar al die streken...
 • Gaston Foubert

  2 maanden geleden
  Hans Willems, nee laat maar, we kunnen die arrogantie best missen. En nee Jean-Marie Devos, hij wil duidelijk de aandacht voor hem alleen.
 1. “Hein Vanhaezebrouck kreeg potgrond en mest van Mogi Bayat en ontving 283.750 euro in het zwart”
  Belgisch voetbal
  11

  “Hein Vanhaeze­brou­ck kreeg potgrond en mest van Mogi Bayat en ontving 283.750 euro in het zwart”

  Speurders die actief zijn in het fraudeonderzoek in het Belgische voetbal vermoeden dat huidig AA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck tijdens zijn eerste ambtsperiode in de Ghelamco Arena voor 283.750 euro in het zwart werd betaald, via constructies die destijds werden opgezet door makelaar Mogi Bayat. Dat blijkt uit informatie die de krant ‘De Standaard’ kon inkijken.