Links: De Ketelaere wilde Lang meteen na z'n doelpunt omhelzen, maar daar had de Nederlander aanvankelijk geen trek in. Rechts: Marco van Basten op archiefbeeld.
Volledig scherm
Links: De Ketelaere wilde Lang meteen na z'n doelpunt omhelzen, maar daar had de Nederlander aanvankelijk geen trek in. Rechts: Marco van Basten op archiefbeeld. © Photo News/REUTERS

Marco van Basten stelt zich in Nederlandse talkshow vragen bij manier van vieren Noa Lang: “Dat is niet goed”

Belgisch voetbalNoa Lang (22) was gisteren nog eens van goudwaarde voor Club Brugge met een doelpunt en een assist in de topper tegen Racing Genk. Ook in Nederland hebben ze het gezien, al was tv-analist Marco van Basten niet zo positief over de manier waarop Lang z'n goal vierde.

45 reacties

 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Welke doelpunten heeft FCB gekregen? 't is altijd iets, nu was het Genk dan was het de scheidsrechter of de Var maar de drie doelpunten zijn er gekomen door de inzet van FCB en niet door Genk. Als Van den Brom zijn manschappen bij een 2-1 niet kan laten spelen om winst binnen te halen stuur hem dan maar de landsgrens over. Welke club stoot zich nu tweemaal aan dezelfde steen? Genk natuurlijk om Van Den Brom terug te halen.FCB heeft verdiend gewonnen zonder steun van de Scheidsrechter of Var.
 • Christian Deckers

  1 jaar geleden
  Je noemt daar wel een paar goeie Nederlanders Augustin, maar je vergeet Bergkamp: die was op vele aspecten van het totale spelletje zelfs béter dan Cruyff en is zonder concurrentie Oranje's 2de beste aller tijden. Maar nu hebben we het al over fenomenale spelers, terwijl het eigenlijk moest gaan over Lang. Past ergens niet samen in 1 tekst. Lang is niet slecht, dat is het ongeveer.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  1 jaar geleden
  Als Lang en Van Basten samen zouden spelen, dan mocht hij nog niet eens Marco's schoenen kuisen.Die was 10x beter en had een neus voor doelpunten, zowel bij Ajax, AC Milan en Oranje.Misschien wel de 2de beste Nederlander na Cruyff.En dan waren er ook nog mannen als Rensenbrink, Geels, Rep, Kluivert, Rijkaard.Daartegen komt Lang veel te kort als voetballer en als mens.
 • Tom De Ketelaere

  1 jaar geleden
  Geen slechte voetballer maar al die streken...
 • Gaston Foubert

  1 jaar geleden
  Hans Willems, nee laat maar, we kunnen die arrogantie best missen. En nee Jean-Marie Devos, hij wil duidelijk de aandacht voor hem alleen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Hoeveel zal het de profploegen kosten? En hoe denken ze de rechtszaak te winnen? Vijf vragen over het verbod op gokreclame beantwoord
  PREMIUM
  5

  Hoeveel zal het de profploe­gen kosten? En hoe denken ze de rechtszaak te winnen? Vijf vragen over het verbod op gokreclame beantwoord

  “Een verbod zou een ramp zijn.” Profploegen - van het voetbal over het wielrennen tot het basketbal - staan op hun achterste poten nu een Koninklijk Besluit gokreclame aan banden legt. Vooral de financiële gevolgen boezemen angst in. Maar hoeveel zou een verbod hen precies kosten? En hoe denken ze een rechtszaak te winnen? Vijf vragen, vijf antwoorden.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.