Marc Degryse analyseert de voorbije speeldag.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse analyseert de voorbije speeldag. © Photonews

Marc Degryse zag twee hoofdrolspelers en bedenkt zich: “Wie gaat de Gouden Schoen winnen? Ik denk dat ik het weet...”

Belgisch voetbalTwee hoofdrolspelers en een bedenking... Marc Degryse over het voorbije voetbalweekend. Met onder meer een compliment voor Charleroi, een pluim voor Genk en lof voor De Ketelaere. “De tegenstander dúrft hem niet eens aan te vallen." 

22 reacties

 • Nicolas Van Hoecke

  1 maand geleden
  We weten altijd op voorhand wie gaat winnen, kluchtshow.
 • ronny wenselaers

  1 maand geleden
  Laten we eerlijk zijn , geen enkele speler verdiend dit dit te worden . Geen enkele steekt er boven uit , op misschien enkele flitsen na. Spendeert dit geld uit aan mensen , die er behoefte aan hebben in de zorg. Zij verdienen allemaal een gouden schoen .
 • Noel DE BRUYCKERE

  1 maand geleden
  Absoluut de gouden schoen. niemand in België kan hem evenaren. is een supertalent.
 • Polutnik Ronald

  1 maand geleden
  Waarom hebben ze en ook Degryse het steeds over spelers van Club Brugge voor de gouden schoen . Er lopen op de Belgische velden zeker nog betere voetballers dan bij Brugge , maar die maken geen kans . Omdat ze steeds praten over spelers van Brugge en Anderlecht . Sorry sorry .
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Als het tussen die twee gaat denk ik aan CDK.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. CEO voetbalbond Peter Bossaert na videomeetings met FIFA overtuigd dat plannen tweejaarlijks WK al van tafel zijn: “De FIFA is een stuk tot inkeer gekomen”
  FIFA

  CEO voetbal­bond Peter Bossaert overtuigd dat plannen tweejaar­lijks WK al van tafel zijn: “De FIFA is een stuk tot inkeer gekomen”

  Twee videomeetings van de UEFA-lidstaten en de nationale coaches met de FIFA-top deze week hebben de FIFA opnieuw met de neus op de feiten gedrukt: Europa verzet zich tegen een tweejaarlijks WK. “Het voorstel is eigenlijk door de UEFA met de voorhamer gekraakt. En de FIFA lijkt me nu een stuk tot inkeer gekomen”, zegt Peter Bossaert, CEO van de voetbalbond.