AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Marc Degryse zag een zwak Anderlecht: “Het algemene niveau is zorgwekkend”

AnderlechtAnderlecht en Union wonnen vanavond in Europa, maar Marc Degryse werd niet warm van het geleverde spel - vooral bij paars-wit, dan. “Het was lange tijd huilen met de pet op. En dat in eigen huis tegen een middenmotor uit Denemarken...”

21 reacties

 • Gio Van Gavere

  3 maanden geleden
  Hoezo, de play-offs gingen toch het niveau van het Belgische voetbal naar ongekende hoogtes opkrikken? Snap het niet goed meer. ..
 • Willem Royemans

  3 maanden geleden
  Betaal ze eens wat minde en vertongen das ook een drama aan het worden zenne….traag in het kwadraat
 • Frederik Jansens

  3 maanden geleden
  Ja Markse Degryse maar ze zijn toch maar gewonnen. Enige dat telt.
 • Michael Vandamme

  3 maanden geleden
  Onder Kompany speelden ze mooier en beter voetbal. Met deze kern gaan ze weer geen prijs pakken. Hangen teveel af van enkele spelers hun niveau
 • Patrick Van Londersele

  3 maanden geleden
  Het zal veel beter moeten tegen de volgende matchen of Mazzu mag inpakken.
 1. Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Real-sterren krijgen voor het eerst elektrische auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois
  Play
  Time-out
  30

  Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Re­al-ster­ren krijgen voor het eerst elektri­sche auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois

  Net voor de WK-break hebben de spelers van Real Madrid nog een leuk cadeautje gekregen. Thibaut Courtois en co ontvingen allemaal een splinternieuwe luxewagen. Geen Audi dit keer - dat merk was bijna 20 jaar de autosponsor van Real -, wél een BMW. En opvallend: alle spelers van de Spaanse topclub rijden voortaan 100 procent elektrisch.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.