Charles De Ketelaere in duel met Wesley Hoedt.
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere in duel met Wesley Hoedt. © Photo News

Marc Degryse voorspelt klassieke tweestrijd in 2022: “Bij Club kijken ze méér naar Anderlecht dan naar Union”

Jupiler Pro LeagueEindejaar is in zicht, tijd voor een round up met Marc Degryse. “Voor Union is alles mogelijk, al kijken ze bij Club Brugge méér naar Anderlecht”. Volgens onze huisanalist stevenen we eindelijk weer af op een klassieke tweestrijd tussen paars-wit en blauw-zwart. “Voor Gent en Antwerp komt een titel te vroeg.”

27 reacties

 • Luc Gorrebeeck

  1 jaar geleden
  Anderlecht kampioen 👍
 • Heinz Rumes

  1 jaar geleden
  Met Clement en zijn bende weg kan het weer beter gaan bij club Brugge, je zult het wel zien op het einde van het seizoen, zolang als Vormer, Lang, De Ketelaere en de hele ploeg maar samen blijft gaat alles prima gaan.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Club moet defensief dringend een aantal directe meerwaarden aantrekken (een linksback van het niveau Sergio Gomez of Clinton Mata en een snelle, wendbare leidinggevende centrale topverdediger naast Jack Hendry) of het gaat echt fout aflopen voor de titel. Als diepe spits hebben we Bas Dost al maar die past niet in Clement zijn plannen ☹️.
 • de Zeverghem Albert

  1 jaar geleden
  Union is de enige ploeg die geen haters heeft, van mij mogen ze dus kampioen worden. Of ze potten gaan breken in de CL is wat anders.
 • Teirlynck Luc

  1 jaar geleden
  Verkoop het vel van de beer nooit voor hem geschoten is let op van de Buffalo’s met Heintje