Marc Degryse overhandigt de 'trofee van herftskampioen' aan Mazzu en z'n staff.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse overhandigt de 'trofee van herftskampioen' aan Mazzu en z'n staff. © Photo News

Marc Degryse overhandigt Mazzu en co de ‘trofee van herfstkampioen’: “Play-off 1? Laat ons binnen twee maanden nog eens spreken”

Belgisch voetbalIn het kantoor van Felice Mazzu hangt een levensgrote poster van Raymond Goethals. Een toeveneir is Mazzu nog niet. Maar wie van promovendus Union een herfstkampioen kan maken, moét wel iets goed doen. Onze huisanalist Marc Degryse ging in het oefencomplex van Union op zoek naar zijn geheim. “Liefde, Marc. Liefde gaat boven alles.”

2 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Dikke profciaat voor union zijn spelers coach en zijn supporters ...👍 Hopelijk kunnen ze play-off1 halen de beste ploeg uit Brussel !
 • FAS GOETHALS

  1 jaar geleden
  Proficiat aan Union, spelers en staff. Hopelijk zingen ze het uit tot de PO1. Zou geweldig zijn indien 2 Brusselse ploegen in PO1 zouden zitten, samen met Genk en Antwerpen.
 1. “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is
  Play
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  38

  “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is

  Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, nieuwe wantoestanden in de tribunes. Dit weekend waren het opnieuw de vuurpijlen die langs alle kanten onze velden opvlogen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt vast dat het product Belgisch voetbal niet ziek maar doodziek is. “Het wordt dringend tijd dat Parys zijn woorden inruilt voor daden. En met hem al onze (verongelijkte) profclubs en de overheid.”