Marc Degryse looft Philippe Clement in HLN Sportcast: “Hij durft beslissingen te nemen en heeft geen schrik voor zijn positie”

HLN SportcastPhilippe Clement zette Ruud Vormer op de bank en bracht Mats Rits aan de aftrap tegen PSG. “Dit had ik in geen 1.000 jaar gedaan”, klonk het vooraf bij Jan Mulder. Maar na afloop kreeg de Club-coach wél gelijk. “Verrassend dat ‘brave Philippe’ zo’n zware beslissing durfde te nemen”, aldus Marc Degryse in onze nieuwste HLN Sportcast.

9 reacties

 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  Mensen als PC lullen maar wat raak en kennen niets van voetbal.
 • Hans Willems

  1 maand geleden
  Dretie, duidelijk dat jij niets van voetbal kent. Rits loopt meer en dit was een match voor spelers met een goed loopvermogen. Als Vormer gespeeld zou hebben, zou PSG veel meer tijd en ruimte gehad hebben en zo meer en betere kansen gecreëerd. Dit was de perfecte opstelling, tot spijt wie het benijdt.
 • dretie munkies

  1 maand geleden
  Maar wel een verkeerde keuze. Met Vormer in plaats van Rit hadden ze misschien zelfs gewonnen. De vermaarde krant l'Equipe zag het zo : Rits probeerde de ganse wedstrijd hem weg te steken !
 • Mariusz Krzesinski

  1 maand geleden
  Chapeau voor Philippe Clement, voor zijn professionaliteit, de fisieke en mentale voorbereiding van de spelers. In de voetbal is alles mogelijk.
 • Ivan Bruyneel

  1 maand geleden
  Vormer is hoe dan ook niet de snelste van het pak, of de hardste werker, dus eens iets anders uittesten in een wedstrijd waar ze in feite niets te verliezen hadden, waarom niet Pakte het niet, kon hij inkomen
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.