BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Marc Degryse gaat op zoek naar oorzaken voor malaise bij Genk: “De trainer? Er moet vooral vanuit deze groep meer komen”

Racing GenkJohn van den Brom wond er zondagavond na de vijfde nederlaag op rij geen doekjes om: “Het is crisis in Genk.” En zoals dat dan gaat, staat de positie van de trainer ter discussie. Maar onze analist Marc Degryse vindt niet dat het probleem bij Van den Brom ligt. “Weet je wat het is? Het ontbreekt Racing Genk aan gezonde agressie.”

22 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  Dirk, Van de Brom won met RSCA het kampioenschap en tweemaal de supercup, wakker worden.
 • jan boden

  1 maand geleden
  Een nieuw bestuur is de oplossing denk ik.
 • Frans Peeters

  1 maand geleden
  Zou men niet eens naar het bestuur kijken Deconde die liever buitenlandse spelers binnenhaalt en goede Vlaamse spelers nog niet op de bank plaatst, kijk maar naar de jongeren tot 22 staan eerst.
 • Hugo Wouters

  1 maand geleden
  Genk speelt niet als een samenhangende ploeg, er zit geen rechte leidinggevende lijn in de ploeg die de verdediging organiseert, zoals de "libero", een Company destijds deed, de centrale middenvelder, zoals Vanaken, De Bruyne, de aanspeelbare spelers die spelverdelers zijn en vooraan een technisch balvaardige spits die zowel scoort als laat scoren. Daarenboven mist men in Genk een ervaren talentrijke keeper die baas is voor zijn eigen doel en hoge ballen pakt of wegbokst.
 • wim rooyakkers

  1 maand geleden
  Een nieuwe trainer is in België geen probleem we hebben er 2 miljoen.
 1. ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencomplex in Westkapelle
  Play
  Club Brugge
  51

  ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencom­plex in Westkapel­le

  De wereld draait door, ook voor Club Brugge. Na de pijnlijke nederlaag in de Champions League tegen RB Leipzig moesten de spelers van blauw-zwart zich vandaag al in alle vroegte melden op het Belfius Basecamp, het oefencomplex van de landskampioen. Noa Lang, Jack Hendry of Charles De Ketelaere: allemaal stuurden ze hun bolide deze voormiddag al opnieuw de parking op in Westkapelle.
 2. Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”
  Antwerp
  4

  Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”

  Voormalig Rode Duivel en huidig Antwerp-speler Radja Nainggolan riskeert een rijverbod van een jaar, het opnieuw afleggen van zijn rijexamens en een boete van 420 euro voor een zware snelheidsovertreding en rijden onder invloed deze zomer in Antwerpen. Dat is vandaag gebleken bij het behandelen van de zaak door de politierechtbank. Nainggolan was zelf niet aanwezig, hij speelt vanavond met Antwerp in Frankfurt.