BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Marc Degryse gaat op zoek naar oorzaken voor malaise bij Genk: “De trainer? Er moet vooral vanuit deze groep meer komen”

Racing GenkJohn van den Brom wond er zondagavond na de vijfde nederlaag op rij geen doekjes om: “Het is crisis in Genk.” En zoals dat dan gaat, staat de positie van de trainer ter discussie. Maar onze analist Marc Degryse vindt niet dat het probleem bij Van den Brom ligt. “Weet je wat het is? Het ontbreekt Racing Genk aan gezonde agressie.”

22 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Dirk, Van de Brom won met RSCA het kampioenschap en tweemaal de supercup, wakker worden.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Een nieuw bestuur is de oplossing denk ik.
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Zou men niet eens naar het bestuur kijken Deconde die liever buitenlandse spelers binnenhaalt en goede Vlaamse spelers nog niet op de bank plaatst, kijk maar naar de jongeren tot 22 staan eerst.
 • Hugo Wouters

  1 jaar geleden
  Genk speelt niet als een samenhangende ploeg, er zit geen rechte leidinggevende lijn in de ploeg die de verdediging organiseert, zoals de "libero", een Company destijds deed, de centrale middenvelder, zoals Vanaken, De Bruyne, de aanspeelbare spelers die spelverdelers zijn en vooraan een technisch balvaardige spits die zowel scoort als laat scoren. Daarenboven mist men in Genk een ervaren talentrijke keeper die baas is voor zijn eigen doel en hoge ballen pakt of wegbokst.
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Een nieuwe trainer is in België geen probleem we hebben er 2 miljoen.
 1. Onze Club-watcher voor Brugse weken van de waarheid: "Parker moet sleutelen aan de mentaliteit”
  PREMIUM
  8

  Onze Club-wat­cher voor Brugse weken van de waarheid: "Parker moet sleutelen aan de mentali­teit”

  Quo Vadis, Club Brugge? Als blauw-zwart ook zondag in Waregem niet wint, zijn Vanaken en co meteen goed voor een evenaring van de slechtste reeks in dik 42 jaar. Jawel, het is geleden van november 1981 dat Club Brugge nog eens acht keer op rij punten liet... Onze Club Brugge-watcher Frank Dekeyser gaat op zoek naar de redenen waarom ook Scott Parker het tij maar niet lijkt te kunnen keren. En hoe hij Club uit deze vormcrisis moet loodsen.