BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Marc Degryse gaat op zoek naar oorzaken voor malaise bij Genk: “De trainer? Er moet vooral vanuit deze groep meer komen”

Racing GenkJohn van den Brom wond er zondagavond na de vijfde nederlaag op rij geen doekjes om: “Het is crisis in Genk.” En zoals dat dan gaat, staat de positie van de trainer ter discussie. Maar onze analist Marc Degryse vindt niet dat het probleem bij Van den Brom ligt. “Weet je wat het is? Het ontbreekt Racing Genk aan gezonde agressie.”

22 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Dirk, Van de Brom won met RSCA het kampioenschap en tweemaal de supercup, wakker worden.
 • jan boden

  3 maanden geleden
  Een nieuw bestuur is de oplossing denk ik.
 • Frans Peeters

  3 maanden geleden
  Zou men niet eens naar het bestuur kijken Deconde die liever buitenlandse spelers binnenhaalt en goede Vlaamse spelers nog niet op de bank plaatst, kijk maar naar de jongeren tot 22 staan eerst.
 • Hugo Wouters

  3 maanden geleden
  Genk speelt niet als een samenhangende ploeg, er zit geen rechte leidinggevende lijn in de ploeg die de verdediging organiseert, zoals de "libero", een Company destijds deed, de centrale middenvelder, zoals Vanaken, De Bruyne, de aanspeelbare spelers die spelverdelers zijn en vooraan een technisch balvaardige spits die zowel scoort als laat scoren. Daarenboven mist men in Genk een ervaren talentrijke keeper die baas is voor zijn eigen doel en hoge ballen pakt of wegbokst.
 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Een nieuwe trainer is in België geen probleem we hebben er 2 miljoen.