Marc Coucke: “Of de toekomst van Anderlecht er goed uitziet? Absoluut”

16 reacties

 • Jean Permentier

  1 jaar geleden
  En wij maar belasting betalen
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Coucke en Vandenhaute wilden pas enkele jaren geleden beiden Anderlecht kopen. Nu slaan ze de handen in elkaar om van RSCA opnieuw de grootste, rendabelste en prestigieuze voetbalclub van het land te worden. Vandenhaute reorganiseerde al het wielrennen met alle grote Vlaamse klassiekers, nu zal hij ook het voetbal aanpakken en reorganiseren. Aan macht, geld, inzicht en kennis géén gebrek. Op korte termijn staat Anderlecht weer op kop en op middellange termijn spelen ze in een nieuw stadion.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  1 jaar geleden
  Mark Coucke bedoelde eigenlijk alleen maar: de nieuwe deal met de arbiters is rond voor de volgende jaren.
 • Lois Verdonk

  1 jaar geleden
  Een nieuw busje voor de VAR en een paar rolexen voor de scheidsrechters houden Anderlecht andermaal in 1ste klas. Prima investering.
 • Gunther Driesen

  1 jaar geleden
  Rsca kan alleen maar overleven dankzij deze zeer gulle maar gekke voorzitter die alle schulden aan hem kwijt scheld ,ben je dan financieel goed bezig, NEEN .dan heb je gewoon veel geluk .nu er terug geld is ben ik benieuwd of ,the proces ,verder gaat met (eigen) jeugd spelers of er terug gewoon goeie spelers gekocht worden .zoals daarvoor ?
 1. ANALYSE. Union maakt zich op voor het post-Vanzeir-tijdperk: hoe moeten ze het gemis opvangen?
  PREMIUM
  Union

  ANALYSE. Union maakt zich op voor het post-Van­zeir-tijd­perk: hoe moeten ze het gemis opvangen?

  Met de nakende transfer van Dante Vanzeir naar New York RB eindigt een tijdperk op Union. Want na Deniz Undav afgelopen zomer vertrekt zo dadelijk zijn wederhelft. Vanzeir en Undav waren een hypercomplementair duo dat met geweldige statistieken Union sportief weer op de kaart hielp. Hoe moet Union het vertrek van Vanzeir opvangen om even performant te blijven? Wat zijn de alternatieven binnen de kern? Of trekken ze Yorbe Vertessen aan? Een analyse.