Refaelov met Dudu Dahan, zijn makelaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Refaelov met Dudu Dahan, zijn makelaar. © Photo News

Makelaar doet relaas achter transfer Refaelov: “Antwerp bood uiteindelijk veel meer dan Anderlecht, maar ook veel te laat”

Belgisch voetbalLior Refaelov. Huidig Gouden Schoen... die gratis en voor niets... enkele dagen voor de start van de play-offs... en op zijn verjaardag ... overstapt van Antwerp naar rechtstreekse concurrent Anderlecht. Dé transfersaga van het jaar is nu al geschreven. Maar wat gebeurde er achter de schermen? Een reconstructie, exclusief, met de makelaar van Refaelov, Dudu Dahan.

46 reacties

 • wim wolput

  2 maanden geleden
  zo wordt het nog grappig
 • alberic vande cappelle

  2 maanden geleden
  voetbal is geld , vroeger was het sport
 • Tom Dekock

  2 maanden geleden
  Vroeger kocht Anderlecht de beste spelers weg van andere ploegen omdat ze gewoon de rijkste club waren. Dit Antwerp heeft veel meer financiële middelen dan het huidige RSCA. Als ze Refaelov hadden willen houden, hadden ze maar wat respect moeten tonen. Maar ze wilden zijn contract niet verlengen omdat ze achter Edmilson zitten, dan moeten ze nu niet zagen.
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Is tussen antwerp en rsca, waar moeien al die bruggelingen zich mee? Hilarisch zijn ze
 • Kurt Lambrecht

  2 maanden geleden
  Volledig miskoop van anderlecht
 1. Anderlecht ontkent interesse, maar Mbokani is formeel: "Ik praat met de drie grootste clubs van België”
  Anderlecht
  33

  Anderlecht ontkent interesse, maar Mbokani is formeel: "Ik praat met de drie grootste clubs van België”

  35 of niet, Dieumerci Mbokani blijft hot. 14 goals vorig seizoen. 24 goals het jaar ervoor. 14 het jaar daarvoor. Stats boven leeftijd. Het maakt hem nog steeds een interessant transfertarget. De aanvaller reageert nu - vanuit Congo - voor het eerst zelf op de geruchten. “Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt.” Zelf doet hij alvast uitschijnen dat… Anderlecht opnieuw geïnteresseerd is, wat in het Lotto Park ontkend wordt.
 2. Anderlecht volgt ex-Club Brugge-target in zoektocht naar opvolger Sambi Lokonga
  RSC Anderlecht
  2

  Anderlecht volgt ex-Club Brug­ge-tar­get in zoektocht naar opvolger Sambi Lokonga

  In de zoektocht naar een opvolger voor Albert Sambi Lokonga, die wellicht vertrekt, volgt Anderlecht verschillende pistes. Volgens lokale media is één daarvan Fausto Vera. De 21-jarige Argentijn van Argentinos Juniors is een defensieve middenvelder die een grote toekomst voorspeld wordt. In het verleden had Club Brugge hem op de brede verlanglijst staan. Volgens Transfermarkt is de marktwaarde van Vera elf miljoen euro. Anderlecht zit niet dik in de middelen, de club zal dus creatief moeten zijn, wil het de speler echt binnenhalen. Ook Njegos Petrovic (21) van Rode Ster Belgrado staat op de radar van RSCA.