Refaelov met Dudu Dahan, zijn makelaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Refaelov met Dudu Dahan, zijn makelaar. © Photo News

Makelaar doet relaas achter transfer Refaelov: “Antwerp bood uiteindelijk veel meer dan Anderlecht, maar ook veel te laat”

Belgisch voetbalLior Refaelov. Huidig Gouden Schoen... die gratis en voor niets... enkele dagen voor de start van de play-offs... en op zijn verjaardag ... overstapt van Antwerp naar rechtstreekse concurrent Anderlecht. Dé transfersaga van het jaar is nu al geschreven. Maar wat gebeurde er achter de schermen? Een reconstructie, exclusief, met de makelaar van Refaelov, Dudu Dahan.

46 reacties

 • wim wolput

  1 jaar geleden
  zo wordt het nog grappig
 • Alberic vande cappelle

  1 jaar geleden
  voetbal is geld , vroeger was het sport
 • Tom Dekock

  1 jaar geleden
  Vroeger kocht Anderlecht de beste spelers weg van andere ploegen omdat ze gewoon de rijkste club waren. Dit Antwerp heeft veel meer financiële middelen dan het huidige RSCA. Als ze Refaelov hadden willen houden, hadden ze maar wat respect moeten tonen. Maar ze wilden zijn contract niet verlengen omdat ze achter Edmilson zitten, dan moeten ze nu niet zagen.
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Is tussen antwerp en rsca, waar moeien al die bruggelingen zich mee? Hilarisch zijn ze
 • Kurt Lambrecht

  1 jaar geleden
  Volledig miskoop van anderlecht
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.