Stefaan Mignolet en Rutger Vandevoordt, vaders van Simon en Maarten.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefaan Mignolet en Rutger Vandevoordt, vaders van Simon en Maarten.

Maarten Vandevoordt en Simon Mignolet groeiden op 200 meter van mekaar op: “Maarten had posters van Simon”

Belgisch voetbalGenk – Club Brugge is naast de clash tussen de nummers één en twee in de competitie ook de slag om de Brandhoutstraat. De ouderlijke woningen van doelmannen Maarten Vandevoordt en Simon Mignolet liggen zo’n 200 meter van mekaar in dezelfde Truiense straat. Uw krant bracht beide trotse vaders daags voor de clash samen.

4 reacties

 • jo verstraelen

  2 maanden geleden
  Hopelijk zijn ze na vanavond nog goede buren.
 • Tim Candaele

  2 maanden geleden
  2 topkeepers
 • Roger Dubois

  2 maanden geleden
  Ook mijn 2 favoriete ploegen. Maar als ik echt moet kiezen , hhhmmm, dan toch maar club.
 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  Hopelijk wordt het een mooie goede wedstrijd, mijn 2 favoriete ploegen staan tegen over elkaar! Maar als ik nu moet kiezen kies ik toch voor de kleuren van mijn hart en waar ik geboren ben: Club Brugge, anders mag Genk altijd winnen! Ben al regelmatig naar Genk geweest, altijd leuke sfeer, toffe mensen en dan nog eens een pintje nuttigen in de sportbar die uitgebaat wordt door den Dikr Medved! Komaan guys maak er een toffe wedstrijd van!
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Football Talk. Transfer Hugo Cuypers naar KV Mechelen rond - Ciranni voor drie jaar naar Essevee - Einde verhaal voor Milicevic bij Seraing
  Voetbal

  Football Talk. Transfer Hugo Cuypers naar KV Mechelen rond - Ciranni voor drie jaar naar Essevee - Einde verhaal voor Milicevic bij Seraing

  Danijel Milicevic (35) verlaat FC Seraing. Club en speler zijn overeengekomen om de verbintenis, die nog tot juni 2022 liep, voortijdig te verbreken. De aanvallende middenvelder — ex-landskampioen met AA Gent — sloot in oktober van vorig jaar als vrije speler bij de Metallo’s aan, maar slaagde er niet in een basisplaats te verwerven. (AR)