Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lichtte Standard Sint-Truiden op bij transfer Edmilson? STVV dient klacht in

Belgisch voetbalHeeft Standard Sint-Truiden opgelicht bij transfer van Edmilson? Volgens Sport/Voetbalmagazine alvast wel. Het weekblad brengt aan het licht dat de Rouches een frauduleuze constructie hebben opgezet bij de transfer van de flankaanvaller naar het Qatarese Al-Duhail in de zomer van 2018. Daarbij zou STVV meer dan één miljoen euro zijn misgelopen, het parket van Hasselt is alvast een onderzoek gestart. Gevraagd om een reactie klinkt het bij Standard dat ze tot op heden nog geen klacht hebben ontvangen.

3 reacties

 • dave hosten

  1 jaar geleden
  Potje stinkt.... uitmesten die stal en hopelijk wordt er eens opgetreden. Want veel blabla over managers dat ze gaan aanpakken en voetbal clean maken maar geen boemboem
 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Fraude en bedrog is nog altijd aanwezig in het voetbal en het zal nooit veranderen , en er word ook nooit niemand beboet of gestraft .
 • Dirk Tuymans

  1 jaar geleden
  Toch geen fraude in het voetbal zeker. Dat is nieuw onder de zon...
 1. OEFENMATCHEN JPL. Antwerp komt niet tot scoren in galamatch tegen Monaco - Standard geeft 3-0 voorsprong uit handen tegen Rennes -
  Belgisch Voetbal
  3

  OEFENMAT­CHEN JPL. Antwerp komt niet tot scoren in galamatch tegen Monaco - Standard geeft 3-0 voorsprong uit handen tegen Rennes

  Antwerp is er niet in geslaagd te winnen tegen het Franse AS Monaco. 5.000 supporters op de Bosuil zagen hoe hun ploeg 0-0 gelijkspeelde tegen de derde uit de Ligue 1 van vorig seizoen. Antwerp oefende eerder op de dag al met een resem spelers, onder wie Engels, De Pauw, De Sart en Ampomah tegen Sparta. Die ploeg verloor met 0-1. Tegen Monaco startte Brian Priske opnieuw met jonge verdediger Robbe Quirynen als linksachter. Ook Louis Verstraete kreeg een basisplaats. Bij Monaco werden heel wat sterkhouders op de bank gelaten. Antwerp kreeg in de eerste helft dan ook de beste kansen, maar scoren lukte niet. In de tweede helft was het AS Monaco dat de wet dicteerde, maar ook hun monopolie op de bal leverde geen doelpunt op.
 1. Coach Valerenga: “Ik zie mogelijkheden in de manier waarop Gent als ploeg verdedigt”
  Conference League
  1

  Coach Valerenga: “Ik zie mogelijkhe­den in de manier waarop Gent als ploeg verdedigt”

  AA Gent neemt het donderdagavond op tegen het Noorse Valerenga in de voorrondes van de nieuwe UEFA Conference League. De coach van de Noren, Dag-Eilev Fagermo ziet kansen voor zijn team. Hij hoopt te profiteren van wat volgens hem het zwakke punt van de Buffalo’s is, de organisatie. Sterspeler Aron Dønnum, die dicht bij een transfer naar Standard staat, is er alvast niet bij.
 2. De smaakmaker. Joseph Okumu moet nieuwe defensieve sterkhouder worden bij AA Gent: “Op het veld word ik een ander mens”
  PREMIUM
  AA Gent

  De smaakmaker. Joseph Okumu moet nieuwe defensieve sterkhou­der worden bij AA Gent: “Op het veld word ik een ander mens”

  AA Gent spendeerde net geen 3 miljoen euro om Joseph — ‘Jo’ voor de vrienden — Okumu (24) van het Zweedse Elfsborg naar de Ghelamco Arena te halen. Van de 1m93 grote Keniaanse international wordt verwacht dat hij de defensie een flinke dosis stabiliteit bijbrengt. “In voetbal moet je je ploegmaats pushen om te winnen. Dat doe ik, 100%.” Een kennismaking.