Volledig scherm
© BELGA

Leye legt de sleutels in handen van Carcela: “Mehdi kan Standard uit deze situatie halen”

Standard“Mehdi Carcela kan Standard uit deze situatie halen.” Een statement dat kan tellen van Mbaye Leye. De nieuwe Standard-trainer rekent op de Luikse chouchou om het tij te keren.

5 reacties

 • Germain De Block

  2 weken geleden
  Word toch betaald om onder elke trainer te presteren.goede maar arogante en vuile speler.zie de gekregen kaarten.
 • bilal bruggen

  2 weken geleden
  Zeer terecht. Je moet ziende blind zijn om Carcela niet in je team te zetten. Hij is met lengten voorsprong de meest getalenteerde. Dergelijke spelers hebben vertrouwen en voldoende vrijheid op het terrein nodig om hun creativiteit en vernuft ten dienste van de ploeg te stellen. Met 11 werkpaarden kan je een akker omploegen, geen topvoetbal spelen. Bravo Leye. Laat Standard aub weer schitteren met grinta.
 • Etienne Durinck

  2 weken geleden
  Zegt meteen veel over de onzekerheid van de nieuwe trainer. Een trainer zonder de minste ervaring. Is dit wel een goede job voor hem ?
 • Raf Reygaerts

  2 weken geleden
  Op zich goede voetballer met dat extratje meer, maar als groentje van een trainer zijnde alle verantwoordelijkheid bij een wisselvallige speler leggen, zo kan ik het ook
 • Fonz Ooms

  2 weken geleden
  Slimmeczet van Leye. Maak van n Carcela uw spelmaker, laat hem vrij bewegen op het veld, je zal plezier beleven aan de nieuwe Carcela. Maar pin hem niet vast langs de lijn, daar boet hij 50% van zoijn kwaliteiten in.
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"