Bas Dost
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Dost © Belga

“Lelijk gaat ook”: onze chef voetbal snapt dat het doel de middelen heiligt, wat niet wegneemt dat hij z’n voetbalhart mag luchten

Belgisch voetbalPhilippe Clement klapte in zijn handen na het eindsignaal. De schabouwelijke draw maakt dat Club – 2 op 9 in deze Champions’ Play-offs – niettemin de titel kan ruiken. Een 10 voor realisme op de Bosuil, zo ziet onze chef voetbal. “Goed gedaan, zeker? Maar dat neemt niet weg dat wij ons voetbalhart mogen luchten bij dit ‘spektakel’.”

19 reacties

 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Ik zou Antwerp nog eens op volle sterkte willen zien...ik denk dat ze de overwinningen dan wel over de streep trekken. Nu moeten ze match na match vechten met wat ze hebben na Corona, kwetsuren en de stunt van Anderlecht.
 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  De play off's worden gewoon in ere gehouden omdat de andere ploegen anders geen kampioen kunnen worden
 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  @ Danny Calleart en Yvan Smissen schaf de play offs af en je ziet waar jullie ploeg staat,en wees gerust er zal gespendeert worden aan nieuwe spelers,Club zal er terug staan en dit jaar na jaar.
 • Lieve Braekevelt

  2 maanden geleden
  Het is club niet dat play offs wil, hé. Ze doen maar mee omdat ze niet anders kunnen. Verwacht dan niet dat ze ook nog het spektakel gaan verzorgen. En gelijk hebben ze.
 • Patrick Braekeveldt

  2 maanden geleden
  Club deed nu eens wat de anderen meestal doen , risicoloos voetballen ipv voluit voor de aanval te gaan ,je moet je niet meer zo nodig bewijzen als je al met 20 punten voorsprong de reguliere competitie afsloot .