Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Zulte Waregem ZWA
0
EINDE
2
Union USG
 • Dante Vanzeir Goal 19'
 • Christian Burgess Goal 39'

Leider Union loopt (voorlopig) weer 7 punten uit op Club, Zulte Waregem-fans roepen om ontslag Dury

Jupiler Pro LeagueUnion blijft maar doorgaan. Na het behalen van de herfsttitel was er even een dipje met de thuisnederlaag tegen OHL, maar ondertussen wonnen de Brusselaars nu alweer voor de derde keer op rij bij een zwak en ongeïnspireerd Zulte Waregem. In afwachting van het resultaat van Club Brugge later deze avond in Leuven, diept de competitieleider de kloof met de regerende kampioen alvast tot 7 punten uit. Voor Zulte Waregem, dat al voor de zesde keer verloor voor eigen volk, dreigt een kille kerst. “Dury buiten”, galmde over de Gaverbeek. Alweer.

13 reacties

 • Louis Meeus

  5 maanden geleden
  Wat doet Vossen daar nog? Die kan in een cafeploeg nog niet meer mee.
 • marc castermans

  5 maanden geleden
  Alle respect voor Dury, wat die man de voorbije jaren al bereikt heeft met zijn spelersgroep is straf, volgens mij een van de beste coachen in België. Ik ben geen Waregemsupporter.
 • Tom Labeeuw

  5 maanden geleden
  Zonder dury was er nooit sprake van zulte waregem in eerste klasse. Succes supporters vergeten heel vlug..
 • Marcus Camps

  5 maanden geleden
  Ga je een trainer buiten gooien omdat de ploeg verliest tegen de eerste drie uit het klassement ? Nee toch, beetje serieus blijven. Union, Bruggen en Anderlecht zijn niet de ploegen waartegen ze punten moeten pakken.
 • Michel Roman

  5 maanden geleden
  De kroniek van een verhaal dat al 4 seizoenen aan de gang is. Een totaal uitgebluste trainer , derderangsspelers die geen enkele andere ploeg meer moet hebben , en daarbij komt ook nog eens dat er geen geld meer is. Zulte Waregem is niet meer te redden en gaat dezelfde weg op als Lokeren.
 1. Geen prijzen gepakt en gemiddeld minder punten dan Vanhaezebrouck: het matige rapport van Kompany als RSCA-coach
  Play
  Anderlecht
  9

  Geen prijzen gepakt en gemiddeld minder punten dan Vanhaeze­brou­ck: het matige rapport van Kompany als RS­CA-coach

  De verwachtingen waren torenhoog, het eindrapport is matig. De terugkeer van Vincent Kompany naar Anderlecht heeft - ook door de situatie waarin de club verzeild was geraakt - de verwachtingen niet volledig ingelost. In drie seizoenen als (speler-)coach won Kompany met paars-wit minder dan de helft van de matchen en eindigde hij nooit hoger dan de derde plek. Een overzicht.