Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KRC Genk GNK
4
EINDE
0
RFC Seraing SER
 • 7' 60' Goal Paul Onuachu
 • 14' Goal Mike Trésor
 • 64' Goal Joseph Paintsil

Leider Racing Genk is na kwartier al klaar met hekkensluiter Seraing

Racing Genk kende zondagavond weinig moeite met hekkensluiter Seraing. Na amper veertien minuten leidde de koploper in de Jupiler Pro League al met 2-0 dankzij goals van Paul Onuachu en Mike Trésor. Uiteindelijk stopte de teller bij 4-0.

5 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Was toch te verwachten de best voetballende ploeg uit onze competitie tegen hekkensluiter seraing eh ...! Samen met union tonen ze mooi fris voetbal op alle velden 👍
 • Marco van Zon

  2 maanden geleden
  Op naar de titel! Forza racing 🤍💙
 • lode courant

  2 maanden geleden
  Genk is in form ⚽️
 • vanaeken jokke

  2 maanden geleden
  Ik denk Genk.
 • Jonas Van den Bossche

  2 maanden geleden
  SERAING
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.