vincent duterne/photo news
Volledig scherm
PREMIUM
© vincent duterne/photo news

Kylian Hazard (26) herlanceert zijn profcarrière bij RWDM: “Ik heb kwaliteiten voor de Belgische top of hoger”

Belgisch voetbalEen stap terug om er twee vooruit te zetten: bij RWDM in 1B blaast Kylian Hazard zijn carrière nieuw leven in, na een jaar aan de zijlijn bij Cercle met vraagtekens over zijn houding als prof. “Ik accepteer het ‘etiket’ over mij, maar ik kan nog altijd tonen dat ik meekan bij de vijf grote voetballanden.”

11 reacties

 • Marcel De Maesschalck

  4 maanden geleden
  Zal dan toch de "top" zijn in tweede of derde klasse, of hoe het ook mag heten tegenwoordig. Hij is één van de meest overroepen spelers die er rondlopen en teert enkel en alleen op zijn familienaam. Volgende ploeg : Racing Jette (als die nog bestaan) in tweede of derde provinciale.
 • Fred Zoete

  4 maanden geleden
  Hij is bij RWDM heel goed bezig, met de juiste mentaliteit... Boskamp zei destijds dat hij de beste van de drie zou worden, dat zal misschien niet gebeuren, maar al haalt hij 80% van zijn broers, dan nog is het ne goeie voor België...
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Dat hij maar eerst probeer goed te presteren bij RWDM ...! Succes verder al is hij de minste goeie van de drie
 • Marc Van himste

  4 maanden geleden
  Kan zijn broer vervangen bij real ,is toch dezelfde blaas 🍔,jullie broer bij Dortmund is de beste hazard van allemaal en een topgast !!!
 • Kevin Van moere

  4 maanden geleden
  Maar vriend..veel succes.. maar je bent de minst goede van allemaal hoor..
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?