Photo News
Volledig scherm
© Photo News
3
EINDE
1
 • Rob Schoofs 13' 71'
 • Marian Shved 57'
 • Jackson Muleka 89'

KV Mechelen klopt Standard dankzij tweeklapper van Schoofs en blijft leider in Europe play-offs

Jupiler Pro LeagueDe cijfers waren overdreven, maar KV Mechelen klopte Standard en blijft op plaats één in de Europe play-offs. Het duel met AA Gent kondigt zich als intens en spannend. Voor Standard zit het seizoen erop.

13 reacties

 • frankie bressinck

  2 maanden geleden
  Standard zwak? Nee ze missen alleen iemand die er 20 intrapt. Té weinig kwaliteit aan de bal. Amallah, Bastien, Cimirot, Gavory, Dusenne, Lestienne, Balikwisha,Tapsoba e.a allemaal te slap voor Standard, zouden die mogen meedoen bij vb. KVO, KVM of Gent? En waar zit hun goeie jeugd vd Academie? Die zijn al weg vooraleer ze een kans krijgen bij de A-ploeg!!
 • Jan Mertens

  2 maanden geleden
  KV Mechelen is vooral goed door het massaal aanwezige publiek dat steeds, door dik en dun, de ploeg blijft steunen.
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Onverdiende zege (nog maar eens) van Mechelen, maar Standard was nog maar eens te zwak om de overwinning te kunnen claimen !
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Mechelen is beste ploeg van het land als he alles bekijkt, veel matchen verloren door arbiter en owngoals... 1 van best voetballende ploegen samen met genk
 • Laurens Laurens

  2 maanden geleden
  Dirk, je bent er recht op. Dit beleid is voor de trouwe Standard supporters een slag in het gezicht. Wat ik vooral mis, is de grinta en de wil om te winnen. Amallah, Bastien, Carcela,...zijn herleid tot meelopers. Volgend seizoen opnieuw starten, voor de zoveelste keer. #NSLSM.
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.