BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KV Mechelen KVM
3
EINDE
0
Union USG
 • 44' Goal Rob Schoofs
 • 51' Goal Lazare Amani
 • 59' Goal Julien Ngoy

KV Mechelen blijft ‘zwart beest’ van Union, Geraerts boos na nederlaag: “Uppercut voor iedereen”

Jupiler Pro LeagueUnion is op KV Mechelen van zijn wolkje gedonderd: een gretiger Malinwa klopte de vicekampioen met 3-0. Zat Union toch al met zijn hoofd bij de Rangers dinsdag? De vervangers van enkele basispionnen stelden teleur en Lazare kende een offday. KV Mechelen haalt wel opgelucht adem: de ‘nul’ is weg.

5 reacties

 • DIRK SPRANGERS

  2 dagen geleden
  Even vergeten dat er bij Mechelen evenveel vervangingen waren bij de basisploeg ??
 • eddy ceulemans

  4 dagen geleden
  Schuld van de trainer. Je moet ALTIJD met je beste ploeg spelen. Roteren is onzin. Geen enkele ploeg kan zomaar 3 basispunten vervangen zonder aanzienlijk kwaliteitsverlies. Als ze geen 2 matchen om de 4 dagen aankunnen dan zijn het sowieso prutsers.
 • Gabriella Quaglio

  4 dagen geleden
  Kan gebeuren maar 0 kansen op een ganse wedstrijd...wat ik mij afvraag wie gaat er dit jaar bij union doelpunten scoren ...iemand?
 • DIRK SPRANGERS

  4 dagen geleden
  Het verschil voor Union vandaag... Mechelen liet hun niet spelen.
 • DIRK SPRANGERS

  4 dagen geleden
  Ik heb de match zonet bekeken,veel vertimmerde ploeg was daar toch niet aan bij Union ! Na de 3-0 met de vervangingen wel natuurlijk.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Waarom stopt Belfius? En gaat ons voetbal moeilijke tijden tegemoet? Sporteconoom Thomas Peeters beantwoordt vier vragen over sponsorvertrek bij Anderlecht en Club
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  36

  Waarom stopt Belfius? En gaat ons voetbal moeilijke tijden tegemoet? Sporteco­noom Thomas Peeters beant­woordt vier vragen over sponsorver­trek bij Anderlecht en Club

  Club Brugge en Anderlecht moeten na het vertrek van Belfius een nieuwe (hoofd)sponsor zien te vinden. Hoe lastig wordt die zoektocht? Waarom keert de bank het voetbal de rug toe? En wat als straks ook de sponsoring van gokbedrijven wegvalt? Sporteconoom Thomas Peeters beantwoordt de meest prangende vragen. “Anderlecht en Club zullen nu niet plots in paniek schieten.”