BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KV Mechelen KVM
3
EINDE
0
Union USG
 • 44' Goal Rob Schoofs
 • 51' Goal Lazare Amani
 • 59' Goal Julien Ngoy

KV Mechelen blijft ‘zwart beest’ van Union, Geraerts boos na nederlaag: “Uppercut voor iedereen”

Jupiler Pro LeagueUnion is op KV Mechelen van zijn wolkje gedonderd: een gretiger Malinwa klopte de vicekampioen met 3-0. Zat Union toch al met zijn hoofd bij de Rangers dinsdag? De vervangers van enkele basispionnen stelden teleur en Lazare kende een offday. KV Mechelen haalt wel opgelucht adem: de ‘nul’ is weg.

5 reacties

 • DIRK SPRANGERS

  2 maanden geleden
  Even vergeten dat er bij Mechelen evenveel vervangingen waren bij de basisploeg ??
 • eddy ceulemans

  2 maanden geleden
  Schuld van de trainer. Je moet ALTIJD met je beste ploeg spelen. Roteren is onzin. Geen enkele ploeg kan zomaar 3 basispunten vervangen zonder aanzienlijk kwaliteitsverlies. Als ze geen 2 matchen om de 4 dagen aankunnen dan zijn het sowieso prutsers.
 • Gabriella Quaglio

  2 maanden geleden
  Kan gebeuren maar 0 kansen op een ganse wedstrijd...wat ik mij afvraag wie gaat er dit jaar bij union doelpunten scoren ...iemand?
 • DIRK SPRANGERS

  2 maanden geleden
  Het verschil voor Union vandaag... Mechelen liet hun niet spelen.
 • DIRK SPRANGERS

  2 maanden geleden
  Ik heb de match zonet bekeken,veel vertimmerde ploeg was daar toch niet aan bij Union ! Na de 3-0 met de vervangingen wel natuurlijk.
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.