BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KV Kortrijk KVK
2
EINDE
2
KV Oostende KVO
 • 20' Goal Faïz Selemani
 • 89' Goal Habib Guèye
 • Nick Batzner Goal 45'+5'
 • Thierry Ambrose Goal 85'

KV Kortrijk sleept in het absolute slot nog een punt uit de brand tegen een sterk KV Oostende

Jupiler Pro LeagueNa een knotsgekke wedstrijd hebben KV Kortrijk en KV Oostende 2-2 gelijkgespeeld. KVO verdiende een overwinning, maar na een laat doelpunt van Gueye moeten ze tevreden zijn met een punt.

0 reacties

 1. Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangeschoten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”
  PREMIUM
  8

  Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangescho­ten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”

  “Een boemerang is in zijn gezicht teruggekeerd.” Zo omschrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier de rel rond voetbalbond-CEO Peter Bossaert, die vannacht werd ontslagen nadat er een storm onstond over een controversiële bonus. En dat vlak voor de EK-kwalificatiecampagne. “Bossaert mag dan naar de buitenwereld toe ‘every inch a gentleman’ zijn en de bond verder gemoderniseerd hebben, doorheen de jaren heeft hij met zijn aanpak ook veel mensen tegen de borst gestoten.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. De hoge vlucht van Victor Boniface bij Union, marktwaarde al op meer dan 20 miljoen euro geschat: “La Liga is mijn droomcompetitie”
  PREMIUM
  2

  De hoge vlucht van Victor Boniface bij Union, marktwaar­de al op meer dan 20 miljoen euro geschat: “La Liga is mijn droomcompe­ti­tie”

  In 2020 dacht een depressieve Victor Boniface (22) aan stoppen met voetbal: nu is hij een hype als aanvaller bij Union die interesse opwekt van buitenlandse (top)clubs. Makelaars schatten zijn waarde al op 20 miljoen euro of meer. Voor minder laat Union zijn parel deze zomer niet los. “Als de Premier League zou komen zeg ik niet nee. Maar als ik mag kiezen, dan speel ik liever in Spanje of in Frankrijk.”