BELGA
Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
1
 • Faïz Selemani 87'

KV Kortrijk is verrassende leider na verdiende zege bij Antwerp, dat met 0 op 6 eenzaam onderin bengelt

Jupiler Pro LeagueVlees noch vis. Dit Antwerp is nog een werf, maar daar weet voorzitter Paul Gheysens doorgaans wel raad mee. Brian Priske heeft zeker nog slijpwerk, maar ook de clubleiding moet nog op zoek naar vervangers voor de steunpilaren die in het tussenseizoen vertrokken. Kortrijk morste heel erg lang met de kansen, maar uiteindelijk smeerde Selemani de Great Old toch een 0 op 6 aan.

10 reacties

 • Sven Stolk

  2 maanden geleden
  Speeldag 2 enkel het bevestigd Antwerp momenteel niets betekent ze zich kunnen plaatsen tussen de top 4 in België. Echt Antwerp is te dramatisch verzwakt. Vechten tegen degradatie komt nu aan bod. Neen Antwerp is topclub af. P2 nu max.
 • Sven Stolk

  2 maanden geleden
  Alle schrijven in pers met hun aankopen en tittel gedachte te hebben. Antwerp speelt echt slecht momenteel. Veel te zwak om top 4 te halen. Beter investering gedaan er was te houden en daarboven dan te versterken. Echt dit loopt miet goed voor Antwerp. Te veel blabla en te weinig kwaliteits daden. Nu momenteel Antwerp top 4 sorry neen. Amper moeilijk middenmoot.
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Antwerp heeft niet de ploeg van vorig jaar e en waren er maar paar ploegen goed, dit jaar zullen er meerdere goed zijn, grote ploegen zullen nu wel nog transfers doen terwijl competie al bezig is, dit zou verboden moeten worden, is vorm van competitievervalsing
 • Eddy Janssen

  2 maanden geleden
  Snel didier terug laten meedoen of antwerp kan degraderen.
 • Eddy Janssen

  2 maanden geleden
  Zonder didier gaat antwerp zakken.