Photo News/EPA
Volledig scherm
© Photo News/EPA

Kunnen ze ook schitteren in jouw Gouden 11-ploeg? Deze vijf spelers uit de Jupiler Pro League maakten indruk bij hun nationale ploeg

Gouden 11Er was afgelopen weekend geen actie te bespeuren op de Belgische velden, maar heel wat spelers uit onze competitie maakten furore bij hun nationale ploeg. Wie maakte indruk en kan je dus best opnemen in jouw Gouden 11-ploeg? Van Charles De Ketelaere over Smail Prevljak tot Joshua Zirkzee. Een overzicht.

1 reactie

 • Frans Peeters

  2 maanden geleden
  Ja, Vanzeir is maar van Limburg
 1. Pro League reageert op voorstel Van Peteghem: “We vrezen dat deze maatregelen zowel kleine als grote clubs kunnen treffen in hun overlevingskansen”
  Belgisch voetbal
  4

  Pro League reageert op voorstel Van Peteghem: “We vrezen dat deze maatrege­len zowel kleine als grote clubs kunnen treffen in hun overle­vings­kan­sen”

  De Pro League vreest dat de huidige hervormingsplannen van het fiscaal stelsel en de RSZ-regeling voor profsporters onomkeerbare schade zullen toedienen aan het Belgisch voetbal. De vereniging zegt de ambitie van de federale regering om 43 miljoen euro op te halen, te aanvaarden, maar doet twee tegenvoorstellen aan de fiscale teksten van Financiënminister Vincent Van Peteghem (CD&V) om die doelstelling te halen.