Kris Luyckx, advocaat van Dejan Veljkovic, stelt dat gevolgen voor voetbalbond “manifest” zullen zijn: “Schadeclaim van misschien zelfs miljoenen euro’s”

Belgisch voetbal“Er zijn vandaag 11 rode kaarten uitgedeeld”, vertelt Kris Luyckx, advocaat van Dejan Veljkovic, over de nieuwe wending in ‘Propere Handen’. De rechtbank van eerste aanleg van Brussel heeft onder meer de schorsing van Veljkovic, die veroordeeld was wegens matchfixing, van tafel geveegd. “Het rapport is vernietigend. De rechtbank heeft kipkap gemaakt van de juridische knoeiboel die het BAS in het verleden (2019, red.) beslist heeft.” 

6 reacties

 • Frans Peeters

  2 maanden geleden
  Dit is te zot voor woorden. 10 jaar de bak in met dat gespuis. En in zijn eigen land.
 • Kevin Theunckens

  2 maanden geleden
  Veroordeeld worden, in beroep gaan en uiteindelijk 0,0 er aan over houden. Nog erger, zelf een claim indienen wegens het niet kunnen uitoefenen van zijn overroepen en al helemaal overbetaalde job. Totaal de omgekeerde wereld. Waarom in godsnaam nog geld steken in een sport die op deze manier totaal niet meer geloofwaardig is ? Welk voorbeeld geef je hiermee aan jeugdspelers ?
 • Johan Vervaeck

  2 maanden geleden
  Ik neem dan ook aan dat de inkomsten in de belastingaangifte navenant zullen zijn en dat voor het verleden het één en ander nog rechtgezet kan worden, gezien de hoge verwachtingen van schadevergoeding uit dat verleden. Het parket kan zelfs levenslang navorderen, zonder enige beperking.
 • Jan Wilms

  2 maanden geleden
  Met andere woorden mogen ouders van brave jeugdspelerkes met hun lidgeld de voetbalbond financieren om dit soort krapuul te vergoeden? Ik had al geen affectie met deze overroepen sport, maar nu mogen ze zeker elke topvoetballer normaal belasten, en elke profclub laten betalen voor de veiligheid (80milj. per jaar voor politie!) in deze marginale sporttak.
 • Coen Geurts

  2 maanden geleden
  Al die buitenlandse makelaars; oplichters zijn het; niets meer.