Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Krijgt tumult op Sclessin nog disciplinair staartje?

Belgisch voetbalMogelijk krijgt het tumult na de afgekeurde goal in het slot van Standard - Club nog een disciplinair staartje. Meerdere spelers van Club en Standard belaagden ref Nathan Verboomen, of gingen onderling fysiek in de clinch. 

74 reacties

 • Heinz Rumes

  1 maand geleden
  Ja ik ben club supporter en ik moet zeggen dat de scheidsrechter uiteindelijk de juiste beslissing nam, spijtig dat door diezelfde scheidsrechter zoveel verwarring werd geschapen, in elk geval club brugge wordt toch kampioen van de jupiler league dus geen probleem om champions league te spelen.
 • Erwin Van Roy

  1 maand geleden
  André Christiaens daar in Brugge hebben ze precies andere regels. dus scheidsrechter, voetbal analisten en zelf Mignolet geven aan dat is hands is en terecht afgekeurd is en toch zijn er dan nog een aantal Brugge supporters die denken de regels beter te weten.
 • Erwin Van Roy

  1 maand geleden
  Vincent Kinds waarom moet de wedstrijd opnieuw gespeelt worden de scheids heeft zich laten manipuleren door de Brugge spelers want uiteindelijk heeft hij de juiste beslissing gemaakt door de goal terecht af te keuren. en de offside goal tja die staan jullie allemaal op te noemen maar ik heb nog geen enkele Club supporter horen zeggen dat de goal terecht afgekeurd is.
 • Jean De Grande

  1 maand geleden
  Als je wil doen wat daar gebeurde moet je bij anderlecht gaan spelen. dat zijn de enigen die dat mogen.
 • Erwin Van Roy

  1 maand geleden
  dirk govaerts hoeveel scherper dan want de VAR heeft niets met de club te maken maar met de TV uitzendingen. en schulden tja als iedere ploeg met schulden geen licentie mag krijgen tja dan is het voetbal in België afgelopen want er is geen enkele ploeg zonder schulden in ons land
 1. Chelsea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League
  Play

  Chel­sea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League

 2. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"