De tackle van Lawrence en coach Kompany.
Volledig scherm
De tackle van Lawrence en coach Kompany. © Eleven

Kompany messcherp voor arbitrage na rode kaart Lawrence: “We lopen gewoon achter”

Belgisch voetbalVincent Kompany was het absoluut niet eens met de rode kaart voor Kemar Lawrence - en dat is een understatement. Kompany liet tijdens de wedstrijd zijn woede al blijken en toonde zich ook na de match scherp voor de camera van rechtenhouder Eleven Sports en op de daaropvolgende persconferentie: “Voetbal wordt steeds sneller, pas je aan.” Onze huisref Tim Pots heeft een andere mening: “Terecht rood.” 

148 reacties

 • Rik Ledoux

  1 maand geleden
  Zware tackels worden eindelijk in de profwereld ook bestraft. Het begon te ver te worden. Profs worden door jeugd als helden aanzien en proberen ze na te doen. Wordt tijd dat er andere mentaliteit komt, al of niet opgelegd met straffen en boetes. Net zoals het reclameren tegen refs. Het uitbundig juichen hebben ze er ook uit gekregen. Nu de rest nog.
 • Marcel Wouters

  1 maand geleden
  Dit heeft helemaal niets met voetballen te maken, dit is zuiver een fysieke aanval op de benen van Agbadu en die mag van geluk spreken dat hij geen beenbreuk heeft. Iemand die met zijn hele lichaam over de grond scheurt met gestrekte benen vooruit heeft helemaal geen controle over zijn lichaam. Altijd rood en voor minstens 4 weken schorsing.
 • gilbert Gijdé

  1 maand geleden
  zou hij niet beter zichzelf in vraag stellen.Terecht rood.Nieuwsgierig of nhet ook 3 weken zal zijn
 • jammy cappon

  1 maand geleden
  Kompany had verleden week op Eupen niet door dat het een terechte penalty was, nu vind hij dit geen rode kaart waard. Tja, Kompany heeft nog bij Rsca gevoetbald toen alle refs blind waren bij fouten van Rsca en een penalty floten pro Rsca als een tegenstander aan de middellijn een handsbal beging. De tijden zijn veranderd mr Kompany
 • Luc Vankeirsbilck

  1 maand geleden
  Als Kompany het beter weet waarom dan nog trainer blijven?? Kan beter arbiter worden in de plaats van trainer
 1. De beste reddingen van Thibaut Courtois bij Real Madrid
  Play

  De beste reddingen van Thibaut Courtois bij Real Madrid

 2. Tiger Woods in laatste interview voor crash: "Hoop er op de Masters bij te zijn"
  Play

  Tiger Woods in laatste interview voor crash: "Hoop er op de Masters bij te zijn"