Volledig scherm
© Photo News

Kompany blijft met zuur gevoel achter: “In laatste fase speelden we acties niet scherp genoeg uit”

Belgisch voetbalDrie op twaalf. Anderlecht kon ook niet winnen op het veld van Zulte Waregem: 2-2. “Ik kan mijn jongens niets verwijten, maar ik ben uiteraard wel ontevreden met het resultaat”, aldus Vincent Kompany na afloop.

8 reacties

 • Anne Lieshout

  4 maanden geleden
  Ik zeg dit al weken, en ook als ze zelfs eens een keer winnen, dat zijn 'systeem' niet en nooit zal werken. Kompany heeft het niet als trainer. Na 1,5 jaar trainer zie ik nog niets aan verbetering. Maar ik erger me wel telkens aan zijn arrogantie (uitvluchten) bij zijn persmededeling nà de wedstrijden. Maar WIE in Anderlecht durft hem aan de deur zetten als T1? 
 • marc castermans

  4 maanden geleden
  Waar is de stempel van Kompany, waar zijn de looplijnen, de afspraken? Niks verbetering in 1,5 jaar, steeds dezelfde kemels, dezelfde onvolmaaktheden en Kompany maar herhalen dat hij een jonge ploeg heeft. Wat leren die gasten tijdens de trainingen of zijn het stuk voor stuk jongens zonder voetbalintelligentie. Met Vercauteren was het nooit zo ver gekomen en het programma dat er aan komt beloofd niet veel goeds.
 • Guy Hellebosch

  4 maanden geleden
  Kompany kan het niet, en had beter Vercauteren niet ontslagen, Anderlecht gaat zo ten onder.
 • ludo costermans

  4 maanden geleden
  Die kerel krijgt, wel heel veel krediet, middenmotor, en dat blijft zo.
 • David Lievens

  4 maanden geleden
  De competitiviteit is er altijd... behalve tegen Club, Beerschot, Standard... alé ja, de top 8 dus... geen nood, na kerst mogen ze weer tegen de laatsten in de stand en dan winnen ze eens 4-0 tegen Moeskroen dat niks te winnen of verliezen heeft en kan heel rsca zichzelf weer wijsmaken dat ze aan het terugkomen zijn.
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip