Fans van Club Brugge in het Jan Breydel voor de match tegen RSC Anderlecht.
Volledig scherm
Fans van Club Brugge in het Jan Breydel voor de match tegen RSC Anderlecht. © Photo News

Komende weken weer voetballen achter gesloten deuren, amateurwedstrijden opgeschort

Belgisch voetbalClub Brugge vreest voor een ziektegolf. Moeskroen en Waasland-Beveren stellen komend weekend hun wedstrijd zo goed als zeker uit. En nu zijn ook de fans voor minstens één maand niet meer welkom in de Belgische stadions, tot 19 november. Corona grijpt ook Koning Voetbal steeds heviger naar de keel.

56 reacties

 • Andy Buyle

  4 maanden geleden
  Professioneel voetbal mag blijven doorgaan volgens onze regering, want dat valt onder de economie (citaat Ben Weyts)..... Fitnesscentra en sportclubs moeten dicht..Begrijpelijk: dit betreft slechts volksgezondheid en mentaal welzijn...En nog steeds blijft men volhouden dat kinderen onder de twaalf jaar geen bron van besmetting zijn...Voor hen geen maatregelen..lekker mekaar besmetten,dan naar huis de ouders besmetten, grootouders...en we zijn vertrokken
 • LUC VAN DRIESSCHE

  4 maanden geleden
  Die voetbal zou niet mogen doorgaan, net zoals al de andere sporten. Het zijn dan ook geen goede voorbeelden voor de jeugd. High five, en omhelzingen na een doelpunt, shame on you. Wij wel afstand houden van onze geliefden.
 • Willem Coopman

  4 maanden geleden
  Er is eens te meer enige discriminatie terug te vinden in de beslissingen van de vlaamse regering. Tennis, in A'pen, de bakermat van de NVA mag verder met toeschouwers afgewerkt worden, net zoals de voetbalcompetitie die mag verdergaan. Geld en plaats spelen eens te meer een belangrijke rol bij de genomen beslissingen.
 • Farid Azuzzi

  4 maanden geleden
  makkelijk te nemen maatregel die niets zal bijdragen aan het aantal positieve gevallen ...er zijn andere broeihaarden maar dit is taboe.
 • patricia de clercq

  4 maanden geleden
  Ja dat ze AUB beginnen stoppen met die spelers regelmatig te testen want die volgen de regels toch niet want voor de burger daar hebben ze niet genoeg testen voor maar voor de vet betaalde sporters blijkbaar wel
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"