Koita tegen de grond in de thuismatch tegen Eupen.
Volledig scherm
Koita tegen de grond in de thuismatch tegen Eupen. © BELGA

Koita is aanslagen beu en roept op: “Scheidsrechters moeten ons beter beschermen”

Waasland-BeverenAboubakary Koita (22) is eindelijk terug bij Waasland-Beveren en de Leeuwen zijn meteen goed voor 4 op 6. Dit helemaal toeschrijven aan de flukse flankaanvaller is kort door de bocht, maar Nicky Hayen heeft zijn rijzende ster broodnodig in de degradatiestrijd. Aan de Freethiel hoopt men alvast dat hij fit kan blijven, zeker als je eens optelt hoeveel trappen hij al te verduren kreeg. Nadat hij op schandalige wijze de ziekenboeg in werd geknald door Moeskroen is hij zelf de voortdurende aanslagen meer dan beu. En gelijk heeft hij.

9 reacties

 • marianne heerwegh

  5 maanden geleden
  Als morgen een grote club hem koopt zal hij wel beschermd worden !
 • Urbain Schuermans

  5 maanden geleden
  en nog meer schijnattacks kweken? nog meer kaarten aansmeren? nog meer comedia della arte?
 • Frankie Albert Goethals

  5 maanden geleden
  Voetbal is een contactsport. Dit betekent niet dat ze elkaar kussen op het veld. Contact moet er zijn, dit is de intensiteit van het spel. Maar uiteraard doodschoppen moeten eruit.
 • Frank Coussement

  5 maanden geleden
  Hugo Verlot verwoord het goed. Om de. onkunde van de meeste voetballers te verdoezelen. Wat mooi is aan voetbal word stuk getrapt dikwijls nog door ingeven van bepaalde trainers.
 • Dirk BERX

  5 maanden geleden
  In het huidige systeem is er geen plaats voor salon voetballers. Wat na enkele verwittigingen krijg je pas een gele kaart na een zware overtreding, en die gele kaart komt er dan ook pas in de tweede helft. Na vijf gele kaarten kan je deze spelers dan ook nog eens vervangen en kunnen de vervangers opnieuw vijf gele kaarten riskeren. Het totaal aan zware fouten is dus tien, voor er een uitsluiting volgt.