Onyedika en De Laet lieten hun ongenoegen blijken tegen de vijandelijke fans
Volledig scherm
Onyedika en De Laet lieten hun ongenoegen blijken tegen de vijandelijke fans © VTM NIEUWS

KIJK. Onyedika en De Laet riskeren toch vervolging door bondsparket na middelvinger richting vijandelijke fans

De middenvingers van Club Brugge-middenvelder Rahael Onyedika en Antwerp-verdediger Richie De Laet kunnen nog een disciplinair staartje krijgen. Het bondsparket kan de twee spelers namelijk vervolgen voor een inbreuk tegen het bondsreglement.

83 reacties

 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Hahaha nu ze Ritchie hebben kunnen pakken wel anders kwam er niks van want Brugge is het al jaren gewoon dat ze wel wat meer mogen en dan wil ik niet overdrijven.
 • Smet Pascal

  2 maanden geleden
  Mr De Laet stond snel klaar om de scheidsrechter te bekritiseren na Union. De impact van dat kleine foutje van de scheidsrechter op de uitslag was nihil. Mr. de Laet verdient met 1 gewonnen match meer dan een scheidsrechter op een gans jaar, toch heb ik nog nooit een scheidsrechter met zo’n gedragingen over het veld zien lopen. Hij moet misschien met zijn rijkelijk loon eens een cursus zelfbeheersing volgen bij scheidsrechters die elke week drek over hun hoofd krijgen.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Mooi voorbeeld voor de jeugd tegenwoordig ...🙄 Opvoeding respect is ver te zoeken...!
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Zijn dat dan de topploegen van België? Bestuur van beide clubs zouden hun spelers een cursus etikette en opvoeding moeten laten volgen.
 • claude Rens

  2 maanden geleden
  Een scheidsrechter wordt ieder match uitgescholden van bij de jeugd tot 1e nationale. Zij steken hun vinger nooit op. Een scheidsrechter is ook een mens. De beste stuurlui staan wal.
 1. “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschaeren door de ogen van zijn moeder en een kniespecialist
  PREMIUM
  Anderlecht
  11

  “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschae­ren door de ogen van zijn moeder en een kniespecia­list

  Geen kwartfinale van de Conference League, geen EK voor beloften. De wereld van Yari Verschaeren (21) stortte even in toen hij het zware verdict kreeg. Een kruisbandletsel houdt de speler van Anderlecht negen maanden, tot 2024, aan de kant. Moeder Carin en een knie-expert getuigen over de impact en de revalidatie. En nu Verschaeren out is, wat zijn de alternatieven voor Riemer?
 2. “Hoe goed zijn jonkies als Onana en Lukebakio op dít niveau?”: voor onze chef voetbal is match tegen de Mannschaft meer dan een gewone oefenpot
  PREMIUM
  16

  “Hoe goed zijn jonkies als Onana en Lukebakio op dít niveau?”: voor onze chef voetbal is match tegen de Mannschaft meer dan een gewone oefenpot

  “Eindelijk nog eens een testcase”, aldus onze chef voetbal Niels Poissonnier over de oefenmatch van de Rode Duivels van vanavond tegen Duitsland. “Het hernieuwde enthousiasme dat vorige vrijdag in Stockholm het levenslicht zag, vraagt om een vervolg”, klinkt het. “Jonkies als Onana, Lukebakio en Lavia, hoe goed zijn ze op dít niveau tegen een grootmacht als Duitsland?”
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.