Carl Hoefkens.
Volledig scherm
Carl Hoefkens. © VTM Nieuws

KIJK. Carl Hoefkens praat voor het eerst sinds zijn ontslag bij Club Brugge: “We konden nog kampioen worden”

Drie maanden na zijn ontslag bij Club Brugge heeft Carl Hoefkens (44) een eerste keer gesproken over zijn afscheid bij de landskampioen. “Ik kijk nog steeds met een goed gevoel terug. Alleen ging het de laatste weken heel erg snel, op een bizarre manier ook”, zei hij op de uitreiking van de Raymond Goethals-trofee, waar hij een van de genomineerden was.

25 reacties

 • Alexandra Caverneels

  2 maanden geleden
  Heel het bestuur van club Brugge had ontslag moeten geven ipv Carl te ontslaan. Verhaegen, mannaert en consoorten geen knip voor de neus waard. Zie ook wat ze met hun sterspeler en kapitein Ruud Vormer hebben gedaan, die had en heeft zelfs nog steeds respect van de spelers. Dankzij hem zijn ze heel ver kunnen komen. En zijn hart ligt ook nog steeds in brugge. Vanaken mag ook ontslag nemen. Ruud Vormer zouden ze beter houden. Hij is maar uitgeleend aan ZW
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Beter bestuur in Lierse ? Ja ze hebben het bewezen hoe goed ze daar waren.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Door de kwalificatie voor de 2de ronde van de Champions League dacht ik ook dat Club klaar was om de hemel te bestormen. De neerwaartse spiraal vlak voor de winterstop heeft Carl zijn job gekost. Bedankt voor alles Carl. Hopelijk kom je snel terug bij Club al dan niet in de functie van hoofdcoach 💙🖤.
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Wat hij zegt over kampioen worden is zeker waar, als supporter van Racing Genk merk ik een duidelijk verschil tussen de resultaten van Genk voor het WK en er na in percent uitgedrukt 90/50 en dat is een enorme verschil en toch blijft Racing gewoon gewoon 100 procent aanvallend spelen zonder meer. Wanneer men moeilijk scoort dan is het logisch dat er een aanpassing komt. Carl heeft dus 100 % gelijk.
 • Karel Van Beeck

  2 maanden geleden
  Ga maar snel terug naar de Lierse Carl. Die zullen zeker een beter bestuur hebben dan dat van Brugge.