Dante en Luna Vanzeir.
Volledig scherm
PREMIUM
Dante en Luna Vanzeir. © Jan De Meuleneir / Photo News

Kersvers Rode Duivel Dante en Luna Vanzeir, broer en zus met een neus voor goals: “Dribbelde ze me toch eens voorbij, dan zette ik wel mijn lichaam”

Belgisch voetbal‘Meet the Vanzeirs.’ Dante (23) bestormt de Jupiler Pro League met Union Saint-Gilloise. Luna (18) speelt bij OH Leuven en is één van de coming ladies. In augustus tekenden ze allebei in één weekend voor een hattrick — broer en zus hebben dezelfde neus voor goals. Een gesprek over hun jeugd, hun toekomst en het contrast tussen het mannen- en vrouwenvoetbal. “In de Belgische competitie kan slechts één vrouw leven van het voetbal.”

0 reacties

 1. “Het Goud van Onuachu doet de kommer en kwel verzachten”: onze man staat stil bij de Genkse triomf en donderslag bij heldere hemel voor Club
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  27

  “Het Goud van Onuachu doet de kommer en kwel verzachten”: onze man staat stil bij de Genkse triomf en donderslag bij heldere hemel voor Club

  Geen Gouden Schoen voor Club Brugge, wel voor Racing Genk en Paul Onuachu. De ‘natural born killer' wordt nog eens beloond, zo schrijft onze man Niels Poissonnier. “Gouden Schoen nummer drie komt op een welgekomen moment voor Racing Genk. En de extase bij de Limburgers stond vanzelfsprekend in schril contrast met het humeur bij Club.”