Kris Wagner.
Volledig scherm
Kris Wagner. © PN en Facebook Kris Wagner.

KBVB zet bondsprocureur Kris Wagner aan de deur: “Positie na posts op Facebook niet langer houdbaar”

Belgisch voetbalDe Koninklijke Belgische voetbalbond (KBVB) heeft bondsprocureur Kris Wagner aan de deur gezet. “De positie van Wagner stond al langer onder druk, maar was door diens publieke Facebook-posts niet langer houdbaar.” Wagner richtte samen met Beerschot-ondervoorzitter Walter Damen coronaresist.be op om mensen in nood te helpen, maar de KBVB stelde zich vragen bij zijn onafhankelijkheid. 

20 reacties

 • rik cappelle

  10 maanden geleden
  Deze Mijnheer beschikt over een CV die zeer weinig landgenoten in hun bezit of er alleen maar kunnen van dromen om die ooit in hun bezit te zullen hebben. Veel en te geleerd en vooral veel te slim om maar zulk een functie te hebben en met zulke lichtgewichten te moeten omgaan bij de KBVB.
 • JOHAN BAUWENS

  10 maanden geleden
  Arrogantie ten top maar hij zal zich niet laten doen dat ventje
 • Luc Van Mechelen

  10 maanden geleden
  Danny De Ruelle Dit is inderdaad zeer verdacht! de hardnekkigheid waarmee hij het dossier propere handen heeft behandeld was correct en zonder voorgaande, nu Anderlecht zich gaat moeten verantwoorden wegens enkele terechte klachten kan Mr Coucke een kuitenbijter als de heer Wagner best missen of denkt den bond dat wij achterlijk zijn? Danny, wij niet, maar gij toch wel een beetje zene, zoals de Wagner zelf :)
 • Ivan Willems

  10 maanden geleden
  Dat heel voetbal gedoe is een corrupte boel. Wie durft zijn handen in het vuur steken voor al die voorzitters, commissies en noem op??
 • bob jansens

  10 maanden geleden
  aan Raf Leysen, volledig mee eens dat Malinovsky toen een serieuze schorsing verdiend had wegens natrappen (volgens het reglement is een beweging zelfs voldoende, je je hoeft de andere speler trouwens niet te raken, zie uitsluiting Diaby in de bekerfinale 2016.) Maar ja Racing Genk heeft via bevriende analisten de media zo bespeeld, alsof Genk onrecht aangedaan zou zijn door de rode kaart en de bijhorende schorsing.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari