Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kans is klein dat topschutter in januari al vertrekt bij Union: Undav moet 7 tot 10 miljoen kosten

Union“Ik hoop dat hij blijft”, zei Felice Mazzu nadat Deniz Undav (25) Union vrijdag op Stayen met twee goals naar de overwinning leidde. Mazzu lijkt zich niet teveel zorgen te moeten maken, want de kans dat de Duitse spits deze winter al vertrekt, is bijzonder klein.

2 reacties

 • Casto Giuseppe

  1 maand geleden
  Als hij slim is blijf hij nog daar
 • Veronique Jacobs

  1 maand geleden
  Als ze 7 tot 10 miljoen willen, dan zal hij over 5 jaar nog altijd bij Union spelen.
 1. Geen bling-bling, wél goals: een blik in de wondere wereld van Union-topschutter Deniz Undav
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  Geen bling-bling, wél goals: een blik in de wondere wereld van Union-topschut­ter Deniz Undav

  “Ich bin nicht der Schickimicki-Typ.” Niet het ‘bling-bling’-type, met andere woorden. Deniz Undav speelt dezer dagen de pannen van het dak bij Union, maar ‘t ging de 25-jarige Duitser lang niet altijd voor de wind. Of hoe de spits, die lang te klein (en te dik) werd bevonden en moest bijklussen in een fabriek om rond te komen, uitgroeide tot de meest beslissende speler van het moment in de Europese top-20 competities.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.