Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kans dat play-offs doorgaan steeds kleiner, bekerfinale en promotiematch 1B zullen nog plaatsvinden

Belgisch voetbalDe kans dat het Belgisch voetbal dit jaar play-offs krijgt, wordt steeds kleiner. Er is te veel onzekerheid over wanneer er terug gevoetbald kan worden, de matchen zouden toch achter gesloten deuren plaats moeten vinden, en ondertussen willen een pak clubs hun spelers op technische werkloosheid plaatsen. 

32 reacties

 • Frederik Janssens

  1 jaar geleden
  PO moeten gespeeld worden want Club zeker nog geen kampioen!
 • Guy Moreels

  1 jaar geleden
  Zou een goede beslissing zijn. Brugge onbetwist kampioen. Zien de de bekerfinale eventueel met gesloten deuren gespeeld wordt. Winnaar speelt Europees. Wint Brugge ook de bekerfinale, dan speelt Antwerp Europees. Verdeling van de andere Europese plaatsen volgend de rangschikking. Is zo vroeger altijd geweest. Maar toen kwamen die play-offs : big money ! Schaf die play-offs terug af ! Het is bedrog tot en met !
 • Domien Deschutter

  1 jaar geleden
  Goede beslissing
 • FREDDY ELEWAUT

  1 jaar geleden
  Alleen laatste speeldag is een volledige vervalsing toch welke ploegen zitten daar op te wachten wie kan zich nog opladen voor deze match alleen de ploegen die iets te winnen hebben voor de anderen zal het wel worst wezen en dus geen realistische afsluiting
 • hedwig kindt

  1 jaar geleden
  Diegene met de meeste landstitels kampioen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Bondscoach Serneels selecteert 25 Flames voor interlands tegen Polen en Albanië, De Neve (RSCA) is out
  Red Flames

  Bondscoach Serneels selecteert 25 Flames voor interlands tegen Polen en Albanië, De Neve (RSCA) is out

  Volgende week beginnen de Red Flames aan de kwalificatiecampagne voor de wereldbeker in Australië en Nieuw-Zeeland in 2023. Voor het tweeluik tegen Polen (17 september) en Albanië (21 september) moet bondscoach Serneels door blessures een paar vaste waarden thuislaten. Elena Dhont, Ella Van Kerkhoven en Kassie Missipo revalideren al een hele tijd. Laura De Neve miste de start van het seizoen en nu dus ook de septemberinterlands van de Flames.