Jean-Marie Pfaff aangedaan om overlijden van Wilfried Van Moer: “De tranen schoten in mijn ogen toen ik het hoorde”

Belgisch voetbalDe voetbalwereld rouwt om Wilfried Van Moer. Ex-ploegmakker Jean-Marie Pfaff voelde de grond onder zijn voeten wegzakken toen hij het trieste nieuws vernam, zo zegt hij in een reactie aan VTM Nieuws.

13 reacties

 • Yves Steenssens

  3 maanden geleden
  Rechtzetting : heb navraag gedaan bij Norbert Heyndrickx die alle documentatie van S.K.Beveren in huis heeft en het was 11-1 tegen Athus thuis en geen 1-11 en in Athus was het 2-2
 • luc den blauwen

  3 maanden geleden
  Één speler, kapitein, die niet altijd over geld zeurde maar de voeten liet spreken, RIP WILFRIED
 • Sandra Vandewalle

  3 maanden geleden
  rust in vrede Wilfried. Mooie woorden van Jean-Marie
 • Yves Steenssens

  3 maanden geleden
  Maakte als jeugdspeler S.K. van dichtbij het talentvolle ook jonge S.K.Beveren mee - in bevordering D kwam Wilfried bij een 1-7 stand op Brasschaat me aan de zijlijn vragen hoe lange het nog was , " een kwartiertje" , zei ik hem - ook de supporters waren voor hem belangrijk - in die tijd vroeg men niet " of ze gingen winnen maar met hoeveel" - op Athus werd het 1-11 - veel sterkte toegewenst aan de familie en vele vrienden van "de kleine generaal ..."
 • Sandra Vandewalle

  3 maanden geleden
  rust in vrede Wilfried. Mooie woorden van Jean-Marie
 1. Cijfers tonen dit seizoen opvallend meer incidenten aan met vuurwerk en projectielen: "Sneller risico op puntenaftrek als remedie”
  Play
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  19

  Cijfers tonen dit seizoen opvallend meer incidenten aan met vuurwerk en projectie­len: "Sneller risico op puntenaf­trek als remedie”

  Ook dit weekend was het prijs: Standard-Eupen lag stil na een rookbom en er knalde een Genkse voetzoeker. De voetbalbond stelt dit seizoen een opvallende stijging vast van zulke incidenten: boetes en stadionverboden schrikken (te) weinig af, omdat “in de ogen van de fans de Pro League soms schandalige beslissingen neemt...”, aldus Filip Boen, een expert in fangedrag. Wat er dan wel kan afschrikken en hoe de clubs dat zouden moeten aanpakken? Boen legt uit.