Jean-Marie Pfaff aangedaan om overlijden van Wilfried Van Moer: “De tranen schoten in mijn ogen toen ik het hoorde”

Belgisch voetbalDe voetbalwereld rouwt om Wilfried Van Moer. Ex-ploegmakker Jean-Marie Pfaff voelde de grond onder zijn voeten wegzakken toen hij het trieste nieuws vernam, zo zegt hij in een reactie aan VTM Nieuws.

13 reacties

 • Yves Steenssens

  1 jaar geleden
  Rechtzetting : heb navraag gedaan bij Norbert Heyndrickx die alle documentatie van S.K.Beveren in huis heeft en het was 11-1 tegen Athus thuis en geen 1-11 en in Athus was het 2-2
 • luc den blauwen

  1 jaar geleden
  Één speler, kapitein, die niet altijd over geld zeurde maar de voeten liet spreken, RIP WILFRIED
 • Sandra Vandewalle

  1 jaar geleden
  rust in vrede Wilfried. Mooie woorden van Jean-Marie
 • Yves Steenssens

  1 jaar geleden
  Maakte als jeugdspeler S.K. van dichtbij het talentvolle ook jonge S.K.Beveren mee - in bevordering D kwam Wilfried bij een 1-7 stand op Brasschaat me aan de zijlijn vragen hoe lange het nog was , " een kwartiertje" , zei ik hem - ook de supporters waren voor hem belangrijk - in die tijd vroeg men niet " of ze gingen winnen maar met hoeveel" - op Athus werd het 1-11 - veel sterkte toegewenst aan de familie en vele vrienden van "de kleine generaal ..."
 • Sandra Vandewalle

  1 jaar geleden
  rust in vrede Wilfried. Mooie woorden van Jean-Marie
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.