Volledig scherm
© BELGA

Ivan Leko voor clash tegen Standard: “Niet iedereen is op zijn beste niveau”

Belgisch voetbalAntwerp speelt zondag zijn zesde match in achttien dagen, maar de kans is klein dat er veel geroteerd wordt. Het is niet dat trainer Ivan Leko niet zou willen, maar… “Het gaat een paar weken duren vooraleer onze jongste aanwinsten op topniveau zijn.”

5 reacties

 • frankie bressinck

  2 maanden geleden
  Tegen dit Standard zul je niet te veel tegenstand krijgen! Die spelen de laatste weken als slappe vodden en als ze op achterstand komen is het sowieso gedaan! Dit is veruit het slechtste Standard in jaren maar desondanks staan ze nog derde en hebben ze al 21 punten, onbegrijpelijk!
 • rudi van dijck

  2 maanden geleden
  Antwerp heeft toch 35 spelers!? wat is er dan met al de rest mis?? zij kunnen toch niet allemaal uit vorm zijn denk ik dan? en die 30 plussers in de basis, die zitten al op hun tandvlees, door teveel wedstrijden na elkaar. wat begrijpelijk is!. dus buiten die 15 basis spelers, is de rest toch veel mist voor de neutrale voetbal fan.
 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Verbeelen, het zijn profs, ondergaan strenge controles, er is geen publiek bij gemoeid. Heel wat anders dan overbevolkte parken en winkelstraten en mensen die zich niet houden aan elementaire Coronaregels. Die foempen worden niet getest, tenzij ze ziek worden en het verzorgend personeel overbelasten.
 • Jozef vanden kieboom

  2 maanden geleden
  Oei vorige week waren ze nog super en in kampioenen modus en nu plots na 2 simpele nederlagen en plots zijn ze niet meer op zijn best is al even zielig als Clement
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Alles moet dicht, maar koning voetbal is essentieel die mogen lustig verder spelen en elkaar besmetten.Dit valt niet te rijmen.
 1. Van den Brom blij met nieuwe rechtsachter Preciado: “Ambitieuze jongen met specifieke kwaliteiten”
  Racing Genk

  Van den Brom blij met nieuwe rechtsach­ter Preciado: “Ambitieuze jongen met specifieke kwalitei­ten”

  John van den Brom gelooft in de kwaliteiten van de 22-jarige rechtsachter Angelo Preciado, die overkomt van het Ecuadoriaanse Independiente del Valle. De Zuid-Amerikaan moet op de rechterflank de opvolger worden van Joakim Maehle. “Angelo is een jonge, gretige, ambitieuze jongen met specifieke kwaliteiten in de manier van spelen zoals wij dat graag zien”, vertelde de Nederlandse Genk-trainer.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"