Herbert Fandel.
Volledig scherm
PREMIUM
Herbert Fandel. © Photo News

INTERVIEW. Duitse ex-topref en musicus Herbert Fandel is de nieuwe scheidsrechtersbaas in België: “Denken dat de VAR geen fouten maakt, is onzin”

JUPILER PRO LEAGUEAls Duitse topref - Herbert Fandel (58) floot in 2007 de CL-finale AC Milan-Liverpool - én begaafd musicus heette hij ‘de Pianist’ in het voetbal. Sinds deze maand dirigeert hij als nieuwe scheidsrechtersbaas de Belgische toprefs: “Ik leef niet op de maan, ik wil present zijn voor de scheidsrechters.”

1 reactie

 • Richard Daems

  2 maanden geleden
  De paraplu wordt al opengetrokken.
 1. Football Talk. Riemer voor eerst op oefenveld bij Anderlecht - Racing Genk stuurt talenten Godts en Németh naar beloften
  Belgisch voetbal
  5

  Football Talk. Riemer voor eerst op oefenveld bij Anderlecht - Racing Genk stuurt talenten Godts en Németh naar beloften

  Eerste schooldag voor Brian Riemer. De 44-jarige nieuwe hoofdcoach van Anderlecht stond vandaag voor de eerste keer op het oefenveld. Anderlecht vertoeft nog steeds in Kreta op winterstage. De paars-witte selectie kreeg meteen twee intensieve trainingen voor de kiezen. Riemer was nadrukkelijk aanwezig en nam vaak het woord. Dat deed hij overigens ook meteen naast het oefenveld. Zo stonden er ook al een aantal meetings gepland met de voltallige spelersgroep. Fábio Silva vervoegde de selectie, Lucas Lissens vloog terug naar België. Hij blesseerde zich en ondergaat een aantal onderzoeken om de ernst van de blessure te achterhalen. Anderlecht speelt morgenmiddag om 14u z’n tweede oefenpartij in Kreta, deze keer is Panetolikos de tegenstander. (KDZ)