David Elleray.
Volledig scherm
David Elleray. © BELGA

In maart nog op non-actief gezet na denigrerende uitspraken stopt David Elleray nu definitief als scheidsrechtersbaas door verhuis naar Zuid-Afrika

Belgisch voetbalDoor een vrouwelijke werkneemster een ‘oude taart’ te noemen en een zwarte ref te vragen of hij ‘uit de koolmijn’ komt, solliciteerde David Elleray (67) al openlijk voor zijn ontslag, nu is zijn afscheid ook echt daar. De scheidsrechtersbaas verhuist naar Zuid-Afrika. “Ik kan mijn functie niet langer op een professionele manier uitoefenen.”

4 reacties

 • André Coenen

  2 maanden geleden
  Wat heeft deze heer hier gedaan buiten een hoop euro's komen ophalen, dit was duidelijk een vriendendienst getekend KBVB.
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Hij is het amateurisme hier hartsgrondig beu.
 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  het wordt te heet onder zijn voeten.
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Ontslag genomen ? Durf er heel wat op verwedden dat hij nog een jaartje wordt doorbetaald ...
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.